Arbejdernes Landsbank

Henrik Lund ny direktør i AL Finans

Del
Henrik Lund er pr. 15. oktober 2015 ansat som ny direktør i AL Finans, efter at nuværende direktør i AL Finans Svend Randers er udnævnt til ny vicedirektør i Arbejdernes Landsbank.

Henrik Lund er både stolt og ydmyg over at skulle indtræde i AL Finans’ ledelse.

”AL Finans er en utrolig spændende virksomhed, som har været igennem en rigtig stærk udvikling de seneste år med flotte resultater til følge. Samtidig er AL Finans blevet rebrandet og har nu en endnu tydeligere position i markedet. Det er det helt rette fundament for at kunne fortsætte den flotte udvikling og indfri det fortsat store vækstpotentiale. Det ser jeg frem til at kunne være med til sammen med den øvrige ledelse og medarbejderne,” siger Henrik Lund.

Henrik Lund har 27 års erfaring fra den finansielle sektor – med en stærk baggrund fra Danske Bank, senere som administrerende direktør for Max Bank og senest som direktør i et forsikringssamarbejde og et fondsmæglerselskab.

”I AL Finans arbejdes der i øjeblikket på en ny strategi, og der er ingen tvivl om, at vi med de høje ambitioner, stærke kompetencer og solide ejer i ryggen (Arbejdernes Landsbank) har alle forudsætningerne for at flytte AL Finans’ position på markedet betydeligt frem,” siger Henrik Lund.

Henrik Lund er 50 år, gift og har tre børn. Familien bor i Næstved. Fritiden drejer sig primært om familien og om sport, bl.a. er Henrik Lund og børnene ivrige badmintonspillere. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Henrik Lund, ny direktør for AL Finans
Henrik Lund, ny direktør for AL Finans
Download

Information om Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank
Arbejdernes Landsbank
Vesterbrogade 5
1502 København V

+45 38 48 47 64https://www.al-bank.dk
Om AL Finans AL Finans tilbyder finansieringsløsninger inden for lån, leasing og factoring. Vores arbejde tager udgangspunkt i vores lange erfaring og branchekendskab, vores stabile finansielle bagland samt et ønske om at opbygge langvarige kunderelationer gennem tæt dialog og samarbejde. Vi har eksisteret siden 1935 og er et datterselskab af Arbejdernes Landsbank Arbejdernes Landsbank er Danmarks 7. største pengeinstitut og har 71 filialer, kåret som "danskernes foretrukne bank" de seneste 6 år i træk. Banken har over 250.000 privat- og erhvervskunder, der betjenes af godt 1.100 specialiserede medarbejdere, der står til rådighed med rådgivning om bl.a. boligøkonomi, daglig økonomi, pension, investering og finansiering.

Følg pressemeddelelser fra Arbejdernes Landsbank

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Arbejdernes Landsbank

Tilfredsstillende resultat i Arbejdernes Landsbank18.2.2015 08:35:32 CET | Pressemeddelelse

Med et resultat på 295 mio. kr. før skat og en egenkapitalforrentning på 6,6 pct. efter skat leverer Arbejdernes Landsbank et tilfredsstillende resultat for 2014 set i lyset af det faldende renteniveau og turbulens på de finansielle markeder sidst på året. Banken fortsætter sin solide basisindtjening og kundetilgang og har nu mere end 250.000 kunder. Samtidig er banken for sjette år i træk kåret som danskernes foretrukne bank.

Arbejdernes Landsbank fortsætter solid udvikling20.8.2014 09:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Med et overskud på 192 mio. kr. før skat kan Arbejdernes Landsbank se tilbage på et tilfredsstillende første halvår af 2014, der endnu engang understreger den solide udvikling, som banken har gennemgået de seneste år. Rundt om i landets 70 filialer bydes der fortsat velkommen til mange nye kunder, og samtidig øges det samlede forretningsomfang. Banken forventer, at den udvikling vil fortsætte, og derfor fastholdes forventningerne til, at det samlede resultat for 2014 vil ligge i niveauet 350-400 mio. kr. før skat.

Arbejdernes Landsbank præsterer rekord resultat20.2.2013 14:00:11 CET | Pressemeddelelse

Med en egenkapitalforrentning på 16,6 pct. og et resultat på 560 mio. kr. før skat har Arbejdernes Landsbank opnået det bedste resultat nogensinde i bankens 93-årige historie. Det historiske resultat er kommet i hus via en fortsat god vækst i basisindtjeningen, stor kundetilstrømning til bankens 66 filialer samt et flot afkast på værdipapirbeholdningen. Banken, som danskerne for fjerde år i træk har kåret som deres foretrukne bank, vil fortsætte den bæredygtige vækst med yderligere filialåbninger, et unikt servicekoncept for privatkunder og øget fokus på erhvervsområdet. Det bedste nogensinde. Så enkelt kan Arbejdernes Landsbanks årsregnskab for 2012 på 560 mio. kr. før skat opsummeres. Dermed fortsætter Arbejdernes Landsbank den gode udvikling, som banken har været igennem de seneste år. Det historiske resultat er blandt andet opnået via en solid stigning i basisindtjeningen på 5,6 pct. samt et flot afkast på værdipapirbeholdningen. ”Vi er naturligvis meget tilfredse med det flotte re

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye