Business Lolland-Falster

Lovestorm slår ned i København

Del
En storm af kærlighed slår ned i København fredag den 2. oktober, når facebook-fænomenet Lolland-Falster Lovestorm indtager Store Vega på Vesterbro i København til en kæmpe fest.

Det handler om at fejre det positive livssyn og Lolland-Falster, når Lovestorm-bevægelsen til efteråret slår dørene op for Lovestorm-fest på spillestedet Store Vega i København. 

"Vi glæder os rigtig meget til at flytte festen fra Facebook og ud i virkeligheden", fortæller medstifter af facebookgruppen/bevægelsen Kirsten Sydendal.

Imponerende indsats

Tidligere koncernchef for Nykredit Peter Engberg sidder for bordenden i et såkaldt ambassadørkorps etableret af erhvervsorganisationen Business Lolland-Falster. Og herfra kom ideen om en fest.
"Det er imponerende, at folkene bag Lovestorm helt på eget initiativ har skabt så megen positiv opmærksomhed om vores landsdel. Hele Lovestorm-gruppen har knoklet og skabt flotte resultater, og det fortjener anerkendelse", siger Peter Engberg.
Festen arrangeres med støtte fra Lolland og Guldborgsund kommuner i et samarbejde mellem Business Lolland-Falster, ambassadørkorpset med Peter Engberg i spidsen samt Quality Lolland-Falster (QLF), hvorfra initiativet til Lolland-Falster Lovestorm udsprang.

Musik og meget mere

"Der er rigtig mange, der har efterlyst endnu mere Lovestorm-aktivitet, og derfor er vi glade for, at det nu bliver muligt at holde en fest på et af Københavns bedste spillesteder," siger Kirsten Sydendal, der ud over at være medstifter af QLF var med til helt konkret at sætte lovestorm'en i gang på facebook. 

Festen vil byde på spisning samt underholdning fra en række musikere og kulturpersonligheder, der har rod på Lolland-Falster. Desuden vil den være en showcase for en række andre gode ting fra Sydhavsøerne såsom mad og drikke. Indtil videre er programmet en hemmelighed.

Bringer by og land sammen

"Vi har valgt at festen skal holdes i København, fordi det giver mulighed for at bringe folk fra land og by, Lolland-Falster og København, lidt tættere på hinanden," siger Peter Engberg, og Anne-Lise Becker fra QLF supplerer: "Det ville næsten være synd at holde det hjemme på Lolland-Falster og ikke dele det med andre. Alle har brug for lidt lovestorm."

Billetsalget starter 17. august

Billetsalget starter efter sommerferien. Billetterne kan købes på Billetto.dk fra mandag den 17. august kl. 10.00.


Fakta:
Lolland-Falster Lovestorm opstod som gruppe på Facebook som en reaktion på titlen "På røven i Nakskov". Titlen blev givet til en TV2-programserie i seks afsnit fra april til juni 2015 om folk på kanten af samfundet. Facebookgruppens budskab er at sætte fokus på alle de positive ting, der foregår på Lolland-Falster. Gruppen samlede i løbet af de første fire dage over 20.000 medlemmer, og nye melder sig stadig til.

Fotos til fri afbenyttelse ved omtale af Lolland-Falster Lovestorm

Nøgleord

Kontakter

Anne-Lise Becker, Quality Lolland-Falster (QLF)
mobil: +45 2159 0488 eller +45 2243 2342, mail: ab@qlf.dk


Peter Engberg, ambassadørkorpset Business Lolland-Falster
mobil: +45 2030 6606


Mikkel Wesselhoff, adm. dir. Business Lolland-Falster
mobil: +45 4038 2436, mail: mw@businesslf.dk

Billeder

Links

Information om Business Lolland-Falster

Business Lolland-Falster
Business Lolland-Falster
Maribovej 9
4960 Holeby

70228901http://www.businesslf.dk/

Business Lolland-Falster varetager strategi-, drifts- og udviklingsopgaver inden for erhverv, turisme og investering på Lolland-Falster.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye