GF Forsikring

40-års jubilar med lyst til udfordringer

Del

Fagspecialist Bente Damberg, 64, Odense, har været ansat hos GF Forsikring gennem 40 år.

Bente Damberg har i marts været ansat hos GF Forsikring gennem i alt 40 år. Hun startede som elev i selskabet allerede den 18. april 1977, men i 1990'erne var hun i knap to år ansat hos det daværende Fynbo Forsikring.

GF-jubilaren er fynbo med stort F og stammer fra Risinge mellem Kerteminde og Nyborg. Som ung forlod hun fødeøen for at læse til børnepædagog i Sønderjylland, men besluttede sig snart for at vende tilbage til Fyn for at gå ind i forsikringsverdenen i stedet. En beslutning, der viste sig at være det helt rigtige valg for hende.

I de første elevår arbejdede hun i GF Forsikrings policeafdeling, hvor hun primært beskæftigede sig med bilforsikringer. Hun kom dog hurtigt til skadeafdelingen, hvor hun gennem årene har arbejdet med mange skadetyper og en overgang var gruppeleder. 

I 2007 flyttede Bente og resten af medarbejderne fra GF på Karlavej i Næsby til GF Huset på Jernbanevej i Tarup, hvor hovedkontoret fortsat ligger. Her arbejder hun i dag som fagspecialist inden for husforsikringer, og hun har fortsat mod på at lære nyt.

- Jeg vil have udfordringer, og jeg vil gøre en forskel for kunderne og for GF, fortæller Bente, der både er kendt for sin store faglige viden og for at være en god kollega. 

Også i fritiden viser hun overskud til andre. Igennem Ældre Sagen i Odense er hun ledsager og går ture i nærområdet med seniorer. Hun er desuden frivillig i Mødrehjælpens butik på Skibhusvej.

Men der bliver også tid til afslapning med en god spændingsroman, kulturoplevelser eller golfture i Danmark med ægtemanden, Steen. Sammen har parret to voksne døtre og et barnebarn på 1 ½ år.

Billeder

Information om GF Forsikring

GF Forsikring
GF Forsikring
Jernbanevej 65
5210 Odense NV

http://www.gfforsikring.dk/presse

Følg pressemeddelelser fra GF Forsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra GF Forsikring

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum