3F

3F’s formand: ”Jeg ser solidaritet og håb i danskernes valg”

Del

Forbundsformanden for Danmarks største fagforening, 3F, ønsker det nye politiske flertal tillykke. Mandaterne skal bl.a. bruges til at skabe et mere retfærdigt pensionssystem for nedslidte og vende den stigende ulighed, siger Per Christensen.

”Stort tillykke til det nye politiske flertal og stort tillykke til Danmark,” siger 3Fs forbundsformand, Per Christensen, der kommenterer valgresultatet.

”Danskerne har truffet deres valg. Det er et valg om et mere retfærdigt og lige Danmark. Et Danmark, hvor nedslidte kan træde tilbage fra arbejdsmarkedet efter et langt arbejdsliv, og hvor vi ikke længere vil acceptere, at Danmark er et land, hvor antallet af fattige børn stiger. Og så har danskerne entydigt krævet en ambitiøs klimapolitik,” siger Per Christensen.

”Jeg ser solidaritet og håb i danskerne valg. Solidaritet med de nedslidte og med de kommende generationer. Solidaritet med vores medmennesker på bunden af samfundet. Det er i den grad en retning, som vi i 3F vil støtte op om,” siger Per Christensen.

3F ser frem til at deltage konstruktivt i forhold til drøftelsen af bl.a. et nyt pensionssystem, lover forbundsformanden:

”Jeg håber desuden, at den kommende regering vil lægge op til en bred dialog om en række af de temaer, der er væsentlige for arbejdsmarkedets parter – ikke mindst indsatsen for fortsat vækst og nye arbejdspladser i hele landet til gavn for vores ledige medlemmer.”

Kontakter

Pressechef Klaus Lange: 31 61 27 87

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum