3F

3F-leder fratræder

Del

I forlængelse af en MeToo-sag om krænkende adfærd, der er under behandling, har 3F’s ledelse indgået en gensidig aftale med en valgt leder i 3F’s forbund om, at den pågældende fratræder sin stilling.

- Vi besluttede i ledelsen for fjorten dage siden at sende den pågældende på orlov, siger 3F’s konstituerede formand Tina Christensen.

- Siden har vi haft dialog med den pågældende, og begge parter er blevet enige om, at det er bedst, hvis den pågældende fratræder sin stilling.

Tina Christensen understreger, at sagen – som drejer sig om konkrete hændelser i 2019 – ikke er afgjort, og at 3F ikke med aftalen om fratrædelse for den pågældende har taget stilling til eller forskud på det konkrete udfald af sagen og indholdet i anklagerne.

Da aftalen om fratrædelse er en personalesag, ønsker 3F ikke at udtale sig yderligere om den konkrete fratrædelse.

Tina Christensen understreger, at 3F har nul-tolerance overfor MeToo-sager:

- Vi oprettede sidste år en ekstern whistleblower-ordning for medarbejdere, der kan indberette krænkende adfærd til en ekstern instans.

- Og vi har opfordret samtlige medarbejdere i 3F til at bruge whistleblower-ordningen, hvis de bliver bekendt med eller involveret i Metoo-sager.  

Sagen har ingen – hverken direkte eller indirekte – sammenhæng med den nylige medieomtale af 3Fs fratrådte formand.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information, kontakt 3F's pressetelefon på 88 92 88 92.

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum