Coop Danmark A/S

365discount er national partner på Royal Run

Del
365discount er national partner på Royal Run den 29. maj 2023, og vil i den forbindelse dele 100.000 bananer ud til løbere.

Når Royal Run løber af stablen den 29. maj 2023 vil 365discount - som national partner til løbet - dele 100.000 bananer ud fordelt på de fem værtsbyer: Aabenraa, Nyborg, Herning, Nykøbing Falster og København/Frederiksberg.

Frivillige og medarbejdere fra 365discount vil være til stede ved målstregen i alle løbsbyer - og på udvalgte steder langs med ruten - hvor der deles bananer ud og sørges for sund energi til løbet.

Som ekstra hep til deltagerne stiller 365discount op med heppekor og DJ i fanzonen i København/Frederiksberg, fortæller direktør for 365discount Thomas Nielsen:

"Vi er utrolig stolte over at være nationale partnere på Royal Run, et løb der sætter fokus på fællesskab og bevægelse for livet. Det spiller godt sammen med vores fokus på tilgængelige sunde varer til alle danskere, mere frisk frugt og grønt til priser hvor alle kan være med, så 365discount kan bidrage til folkesundhed for flest mulige kunder", siger Thomas Nielsen.

Donationen af 100.000 bananer til Royal Run kommer som endnu et led i den grønne strategi for 365discount, der skal gøre sunde varer lettere tilgængelige for flere danskere.
I februar sendte 365discount 14.853 underskrifter for lavere moms på frugt og grønt til fødevareministeren.

Det skete på baggrund af et forsøg, som 365discount gennemførte i sine godt 300 butikker. Her sænkede kæden priserne på frugt og grønt med det, der svarer til momsen, hvilket gav en markant stigning i salget af frugt og grønt.

Kontakter

Kædedirektør Thomas Nielsen (via Kommunikationschef Lars Aarup): 3091 9266

Links

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

43864386

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Nye tal fra Coop: Danskernes indkøbsvaner giver positiv klimaeffekt24.5.2023 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Tal fra Coop viser, at CO2-udledningen fra den gennemsnitlige solgte vare i 2022 er reduceret med lidt over én procent. Det har ført til en samlet reduktion på 50.000 ton CO2 i Coops udledning, og den positive udvikling ser ud til at forsætte i 2023. Der bliver lagt mere grønt og mindre kød i kurven, og indkøbene bliver bedre planlagt. Danskerne handler med andre ord mere klimavenligt.

Kampvalg til Coop ambas bestyrelse29.4.2023 16:23:57 CEST | Pressemeddelelse

Coops øverste demokratiske organ, de 126 medlemmer af landsrådet, har denne weekend valgt tre medlemmer til Coop amba bestyrelsen, som skal sætte kursen for andelsforeningen i de næste tre år. Der var kamp om pladserne blandt otte kandidater. Otte kandidater stillede op til bestyrelsesvalget, hvor tre pladser skulle besættes. Valget til Coop ambas bestyrelse fandt sted på landsrådets møde lørdag den 29. april. ”Det er helt afgørende, at vi som Danmarks største medlemsejede dagligvarevirksomhed har en bredt funderet og demokratisk valgt bestyrelse til at repræsentere Coops 1,9 mio. medlemmer. Det er meget positivt, at vi igen har set et så alsidigt og kompetent felt af kandidater. Tak til alle jer, der har brugt tid og kræfter på at engagere jer i valgkampen og et stort velkommen til Carsten Bank-Mikkelsen, som er ny i bestyrelsen, og tillykke med genvalget til Christian Busch og Mads Svaneklink” siger bestyrelsesformand Lasse Bolander. De tre valgte medlemmer af Coop ambas bestyrelse e

Lasse Bolander genopstiller ikke som bestyrelsesformand for Coop amba i 202428.4.2023 16:55:00 CEST | Pressemeddelelse

Når Lasse Bolanders formandsperiode udløber til maj 2024, genopstiller han ikke som formand for Coop ambas bestyrelse. Det meddelte han Coops landsråd på landsrådsmødet den 28. april. Rekrutteringen af en ny ekstern formand til Coop Danmarks bestyrelse er igangsat og ventes på plads i løbet af efteråret 2023. ”Coops landsråd har igennem fem perioder valgt mig til at stå i spidsen for Coop. Det har været en stor ære, og jeg har gjort mit bedste for at leve op til tilliden," siger Lasse Bolander og uddyber: ”Med vedtagelsen af strategien ”Fremtidens Coop” og den historiske transformation, vi er i gang med at gennemføre lige nu, så er Coop – på trods af et utilfredsstillende regnskab i 2022 - godt i gang med at skrive et nyt og vigtigt kapitel i andelsforeningens 157 års lange historie. Et kapitel, som jeg er stolt over at have været en del af. Nu trykker vi speederen i bund for at realisere strategien, og jeg vurderer, at tiden vil være den rette til at give stafetten videre, når min for

Coop forenkler Servicekontor27.4.2023 12:15:00 CEST | Pressemeddelelse

Coop tager nu næste skridt i sin strategi frem mod 2027, Fremtidens Coop, hvor virksomheden forenkles og otte kæder fokuseres til tre. Strategien er en vækst- og effektiviseringsstrategi og vil sikre Coop en stærk markedsposition med tre unikke kæder: Coop – Danmarks førende og bæredygtige supermarkedskæde med det bedste fra Irma, Kvickly og SuperBrugsen. 365discount – Danmarks grønne discountkæde Brugsen – Danmarks lokale nærbutik. For at sikre eksekveringen af strategien styrkes de tre kæder nu organisatorisk og ressourcemæssigt. ”Vi skal fokusere yderligere på vores kerneforretning og lave bevidste til- og fravalg med vores kunder og kæder i fokus. Derfor flyttes en række centrale beslutningsmandater og ressourcer til kæderne,” siger adm. direktør Kræn Østergård Nielsen. Coop skal samtidig være hurtigere, mere effektiv og bedre gearet til vækst. Dette indebærer, at koncernens hovedkontor, Servicekontoret i Albertslund, nedlægger cirka 180 stillinger, hvilket bl.a. sker gennem sammen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum