Erhvervshus Midtjylland

300 deltog i officiel åbning af Erhvervshus Midtjylland

Del

Midtjylland: Erhvervshus Midtjylland inviterede tirsdag den 21. maj samarbejdspartnere og midtjyske virksomheder til den officielle åbning af det nye Erhvervshus i Midtjylland, som nu har kontorer i Aarhus, Herning og Horsens, hvorfra de har til opgave at hjælpe de midtjyske iværksættere og virksomheder med at opstarte og udvikle deres forretning.

Åbning i FÆNGSLET, Horsens
Åbning i FÆNGSLET, Horsens

En åbning med højt humør, netværk og viden på tværs

Åbningsseancen tirsdag bød på et vellykket sammensurium af talere og netværk blandt deltagerne. Åbningen blev krydret med et udpluk af midtjyske case-fortællinger, som med hjælp fra Erhvervshus Midtjylland, har sat turbo på deres virksomhedsudvikling. Christoffer Tellefsen, som er medstifter og direktør af den aarhusianske food-tech-virksomhed Chefmade gav blandt andre et levende og interessant indblik i, hvordan Erhvervshus Midtjylland har hjulpet dem med optimering af deres markedsføring, som er resulteret i en øget vækst og ansættelse af flere medarbejdere.

Bestyrelsesformand Søren Olesen er godt tilfreds med det flotte fremmøde i Midtjylland og udtaler ”Vi er glade for, at vi i det midtjyske kan samle så mange mennesker, som deler vores store passion; erhvervsfremme. Vi glæder os til at udbrede kendskabet til Erhvervshus Midtjylland endnu mere og til at hjælpe endnu flere af de iværksættere og virksomheder med specialiserede behov”.

Specialiseret vejledning til alle virksomheder
Den 1. januar 2019 slog 6 nye Erhvervshuse dørene op for første gang, og i det midtjyske er der fra denne dato blevet arbejdet målrettet på at hjælpe iværksættere og virksomheder med specialiseret vejledning og sparring. Erhvervshuset yder specialiseret erhvervsservice til iværksættere og virksomheder. Og det er et tilbud, der gælder alle virksomheder, som har et specialiseret behov – hvad end det behov gælder eksport, strategi, digitalisering eller noget helt fjerde.

”Vi er privilegerede, at vi i Midtjylland har så mange ambitiøse virksomheder. Den 1. maj rundede vi de første 500 virksomheder, som har fået vejledning og sparring på deres forretningsmuligheder. Vi har specialiseret viden og kompetencer, som skal komme de midtjyske virksomheder, med et håb om at udvikle sig, til gode” udtaler Søren Olesen, formand for Erhvervshus Midtjylland.

Erhvervshus Midtjylland har hovedkontor i INCUBA, Aarhus og har derudover en filial i Innovatorium i Herning. Senest har Erhvervshus Midtjylland åbnet en filial i FÆNGSLET i Horsens. Herfra skal medarbejdere hos Erhvervshuset have deres daglige gang, når de skal møde iværksættere og virksomheder fra de 19 midtjyske kommuner.

”Skoene er kridtet, og i Erhvervshus Midtjylland er vi trukket i arbejdstøjet. Målet er, at vi i 2019 skal hjælpe 1.800 midtjyske virksomheder, og på den vis får skabt en endnu stærkere position for Midtjylland, end den vi allerede har i dag. Virksomhederne er derude, og vi har kompetencerne til at give et skub i den rigtige retning. Og vi glæder os til det fortsatte arbejde” udtaler direktør for Erhvervshus Midtjylland, Erik Krarup.

Nøgleord

Kontakter

Bestyrelsesformand Søren Olesen, mobil 25339354

Direktør Erik Krarup, mobil 24474207

Billeder

Åbning i FÆNGSLET, Horsens
Åbning i FÆNGSLET, Horsens
Download
Bestyrelsesformand Søren Olesen
Bestyrelsesformand Søren Olesen
Download
Direktør Erik Krarup
Direktør Erik Krarup
Download

Vedhæftede filer

Links

Information om Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland
Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N

http://www.erhvervshusmidtjylland.dk
  • Erhvervshus Midtjylland er etableret på baggrund af den nye lov om Erhvervsfremme, som blev vedtaget af Folketinget i december 2018.
  • Erhvervshus Midtjylland åbnede for første gang dørene d. 1. januar 2019 og skal fungere som kompetencecenter med specialiserede faglige kompetencer inden for virksomhedsdrift og udvikling.
  • Erhvervshus Midtjylland har til formål at hjælpe alle iværksættere og virksomheder med specialiserede behov, fx eksport, digitalisering eller strategi
  • Erhvervshus Midtjylland fungerer som knudepunkt for de midtjyske virksomhedsejere ved at være indgangen til et bredt netværk af erhvervsfremmende aktører herunder The Trade Council (Eksportrådet/Udenrigsministeriet), Innovationsfonden, EKF Danmarks Eksportkredit, Central Denmark EU Office m.fl..

Følg pressemeddelelser fra Erhvervshus Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervshus Midtjylland

Styrket samarbejde mellem Erhvervshus Midtjylland og Dansk Kyst- og Naturturisme skal støtte turismevirksomheder til øget vækst og udvikling17.12.2019 08:21:30 CETPressemeddelelse

Midtjyske iværksættere og virksomhedsledere i kyst- og naturturismesektoren kan nu se frem til et øget tilbud af erhvervsfremmende karakter. Med en nylig underskrevet samarbejdsaftale mellem Erhvervshus Midtjylland og Dansk Kyst- og Naturturisme er der zoomet ind på det fælles formål om at tilbyde ydelser af høj kvalitet til iværksættere og virksomheder inden for turismebranchen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum