Akademikernes A-kasse

3 virksomheder fra Østdanmark med i dysten om Akademikerprisen 2021

Del

Torsdag den 16. september bliver det afgjort, hvilken virksomhed der vinder regionsfinalen af Akademikerprisen og går videre til den nationale konkurrence.

Akademikernes A-kasse uddeler en gang om året Akademikerprisen for at hylde de små og mellemstore virksomheder (SMV), som med ansættelsen af akademikere har skabt resultater.

Akademikerprisen blev uddelt første gang i 2015, og formålet er at sætte fokus på de vækstmuligheder, der er i at ansætte akademikere i små og mellemstore virksomheder. Feltet af nominerede virksomheder i regionen er nu snævret ind til tre østdanske virksomheder, der skal dyste om en finaleplads i Akademikerprisen 2021.

De nominerede virksomheder

Tamigo

Direktør Jakob Toftgaard tog et sats, da han for ti år siden ansatte Bettina Schjerbeck, som er cand.mag. i retorik, til at stå for softwarevirksomheden Tamigos HR og rekruttering. I dag er hun Director of Operations, People & Culture og har været den drivende kraft bag en progressiv rekruttering, der sigter mod at skabe mest mulig diversitet og en åben, dialogbaseret kultur på kontoret. Og det skaber resultater både menneskeligt og økonomisk.

ByACRE

Med ønsket om at ændre fortællingen omkring rollatorer og deres brugere har ByACRE skabt et helt anderledes hjælpemiddel til de, der har brug for lidt mere støtte. Maria Kjærsgaard, der i dag er Marketing manager og leder et lille team, har fået bekræftet mange teorier fra sit studie i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation. Bl.a. det faktum at brugen af influencers naturligvis ikke er forbeholdt mode eller sport, men også i høj grad fungerer, når man sælger rollatorer.

Efsen Engineering

Corona-krisen skabte en helt ny efterspørgsmål på en teknologi, som Efsen Engineering har specialiseret sig i i over 30 år, nemlig UV-lys som desinfektion. Det skabte behov for en ny kommunikation og en ny strategi, og bag den står den mere kommercielle Jakob Holm, der er cand.merc og har en lang international erfaring fra større medie- og kommunikationshuse. Han har stået bag lanceringen af nye produkter og skabt et helt nyt kundegrundlag.

Akademikere skaber vækst
Baggrunden for prisen er den gevinst, der er for SMV'ere i at ansætte akademikere. I 2017 gennemførte vi en analyse, der tydeligt viser, at ansættelse af en højtuddannet skaber flere arbejdspladser, mere vækst og større chance for, at virksomheden overlever.

Læs mere om Akademikerprisen og undersøgelsen her. https://aka.dk/for-virksomheder/akademikerprisen/

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse
Akademikernes A-kasse
Vester Farimagsgade 13
1606 København V

http://www.aka.dk

Om Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse betragter det som deres fornemmeste opgave at hjælpe medlemmerne stærkt videre. Udover at give økonomisk tryghed er a-kassen en afgørende sparringspartner i overgangene i studielivet og arbejdslivet - når man skal lande sit første job som nyuddannet, er mellem jobs eller overvejer at blive selvstændig. A-kassen har det som et erklæret mål at udvikle tilbud og rådgivning, så medlemmerne er rustet til fremtidens arbejdsmarked, hvor mange kommer til at skifte job meget oftere, end man tidligere har gjort.

Følg pressemeddelelser fra Akademikernes A-kasse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Akademikernes A-kasse

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum