Haderslev Kommune

25 gazellevirksomheder i Haderslev Kommune

Del
Børsen har gjort årets gazeller op. 25 virksomheder i Haderslev Kommune er vækstet mere end 100 %, som er kriteriet for at blive gazellevinder.
Administrerende direktør i Torben Clausen A/S, Helge Godtfeldt, sammen med regnskabschef Jan Lyhne Hansen og årets gazellepris.
Administrerende direktør i Torben Clausen A/S, Helge Godtfeldt, sammen med regnskabschef Jan Lyhne Hansen og årets gazellepris.

Hvert år kårer Børsen årets gazellevindere, som er danske virksomheder, der har vækstet mere end 100 % over en 4-årig periode. 25 virksomheder fra Haderslev Kommune er i år på listen, og det er mere end dobbelt så mange som sidste år, hvor der var 12 gazellevirksomheder i Haderslev Kommune.

”Det er rigtig flot, at vi har så mange virksomheder i vækst, og jeg vil gerne sige et stort tillykke til dem alle. Det er afgørende, at vi har virksomheder, der vækster i Haderslev Kommune, og vi lægger os i selen for at skabe de rammer, der skal til”, siger Mads Skau, der er borgmester i Haderslev Kommune.

Gammelt firma på vækstrejse

En af de virksomheder i Haderslev Kommune, der er med på listen i år, er Torben Clausen A/S, der er en lokal virksomhed, der er etableret i 1950’erne. Virksomheden var også gazellevinder i 2018, men har igen i år formået at komme med på listen med en vækst på 102,2 %.

”Vi har haft udviklet vores forretningsområder; nedbrydning, anlæg, kørsel, affald og begyndte i 2016 at ansætte ledere, der kunne fokusere på dem hver især, og allerede i 2019 havde vi fordoblet vores aktiviteter. Og så er det egentlig bare fortsat derfra, så vi gik fra 29 medarbejdere den gang til at være godt 90 i dag”, siger Jan Lyhne Hansen, der er regnskabschef i Torben Clausen A/S.

Når han skal sige, hvad deres vigtigste fokusområde er, så er det medarbejderne, han fremhæver.

”Vi har gjort vores medarbejdere klar til at kunne tage fat på opgaverne ved at investere i dem og uddanne dem. Og når man har investeret i sine medarbejdere, så gør man også noget for at holde på dem, for de er en værdifuld ressource”, siger Jan Lyhne Hansen, der sammen med resten af virksomheden er glad for den anerkendelse det er at modtage en gazellepris.

”Vi er stolte af at vi er lykkedes med vores strategi, og at det hårde arbejde alle har ydet ved Torben Clausen A/S bliver belønnet”, siger Jan Lyhne Hansen.

Udover Torben Clausen A/S er 24 andre virksomheder i Haderslev Kommune i meget forskellige brancher gazellemodtagere i år.

Gazellemodtagere i Haderslev Kommune

Virksomhed

Vækst i procent

KHT Aps

1019,5

Bagebixen.dk Aps

282,5

JOG Skovservice Aps

252,3

EDC Filtenborg

233,8

LH Bio Aps

217,7

Ristorante Firenze Haderslev Aps

195,3

Casø Furniture Aps

159,6

AS Tømrer Aps

144,8

Officepark, Haderslev Aps

148,1

Sonnx Aps

146,1

Vognmandsfirmaet Flemming Paulsen A/S

138,1

E-Vet A/S

137,3

Aut. Butikskontrol Syd Aps

134,5

Kudsk & Dahl A/S

132,8

Spar Starup

129,9

Andersen & Maimburg Aps

120,5

Garant Gulve og Gardiner Haderslev A/S

119,4

Eickemayer – Medicinteknik For Dyrlæger Aps

117,9

G O Trading Aps

114,9

Moldau Aps

110,7

Co-Pack Solutions Aps

109,5

FA 2022 Aps

105,8

Torben Clausen A/S

102,2

DB Vojens Aps

102,1

AB Tømrer Aps

100,8

Kontakter

Jan Lyhne HansenRegnskabschefTorben Clausen A/S

Tlf:42 80 79 99

Billeder

Administrerende direktør i Torben Clausen A/S, Helge Godtfeldt, sammen med regnskabschef Jan Lyhne Hansen og årets gazellepris.
Administrerende direktør i Torben Clausen A/S, Helge Godtfeldt, sammen med regnskabschef Jan Lyhne Hansen og årets gazellepris.
Download

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Christian X's Vej 39
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Foredragsrække om Besættelsestiden, Retsopgøret og tiden efter16.3.2023 10:57:47 CET | Pressemeddelelse

Historie Haderslev indbyder i april-maj 2023 til en foredragsrække om Besættelsestiden, Retsopgøret og tiden efter. I forbindelse med Besættelsen blev det danske samfund underlagt et voldsomt pres. Alle måtte forholde sig til nye realiteter og tage et standpunkt og vælge side. Nogle endte på den forkerte side og oplevede efter Befrielsen voldsomme konsekvenser af dette valg. De tre foredragsholdere beskæftiger sig alle med forskellige grupper i det danske samfund, der oplevede konsekvenser af egne eller andres handlinger under Besættelsen.

14. februar åbner udstillingen 3D-printet keramik7.2.2023 14:00:53 CET | Pressemeddelelse

Pressemeddelelse: Tirsdag d. 14. februar åbner udstillingen 3D-printet keramik v/Anna Andersen ved Ehlers Samlingen, Slotsgade 20. Anna Andersen er uddannet fra Designskolen i Kolding samt Royal Collage of Art i London, og har arbejdet med 3D print siden 2007. “Den gamle keramik fra Ehlers Samlingen har fascineret mig siden jeg som studerende på Designskolen Kolding blev introduceret til museet. Det er et skatkammer af form, overflader og ornamentik og et besøg værd for alle, der arbejder med keramik”. Anna Andersen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum