BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

2.150 regnskabsfolk har været på skolebænken

Del

Det er en nødvendighed for alle landets regnskabsfolk at holde sig opdateret om nye regler og praksisser inden for skat, moms og personalejura. Det kan dog være en udfordring for mange, da reglerne ikke blot er komplicerede, men de ændres også hyppigt.

I rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO bruger man årligt mange ressourcer på at holde sine kunder og andre interesserede ajour med den seneste udvikling, og de deler gladeligt ud af deres høje faglighed.

”Vi afholder infomøder, fordi opdaterede regnskabsfolk giver færre fejl i bogføringen og dermed færre rettelser, når årsregnskabet skal udarbejdes. Og så er det et godt værn mod ubehagelige efterregninger til virksomhederne fra skattemyndighederne,” fortæller chefkonsulent i BDO, Henning Boye Hansen, og tilføjer:

”Når det gælder formidling af nyheder, arbejder vi på to fronter hos BDO: Hver anden onsdag udgiver vi et nyhedsbrev, Depechen, som er gratis og nok Danmarks mest læste af sin art. Og i november måneder afholder vi gratis infomøder, hvor vi samler op på årets nyheder inden for emnet.”

Nærmest landskampstemning

Årets infomøder synger netop nu på sidste vers, og der er udvist stor interesse hos de danske virksomhedsledere og -medarbejdere. Møderne har været afholdt i 15 byer landet over, og samlet har der på landsplan deltaget 2.150 regnskabs- og økonomifolk. Det er ny rekord, og tilbagemeldingerne fra deltagerne har aldrig været bedre. Størst fremmøde til infomøderne var der i Odense, hvor næsten 400 regnskabsfolk nærmest skabte landskampstemning i loungen på Ewii Park.

”Vi gør meget for, at vores information skal være let forståelig og relevant for modtagerne, og det har deltagerne i år kvitteret for med megen ros og høje karakterer i deres evalueringer,” udtaler Henning Boye Hansen, som allerede glæder sig til næste års møder.

Læs mere om infomøderne 'Skat, moms, personalejura og regnskab'

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Kystvejen 29
8000 Aarhus C

89 30 78 00https://www.bdo.dk/

Følg pressemeddelelser fra BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

BDO etablerer Danmarks største og førende afdeling for toldrådgivning – Toldkonsulenterne I/S bliver en del af BDO23.10.2019 08:35:03 CESTPressemeddelelse

Rådgivningsvirksomheden Toldkonsulenterne I/S bliver pr. 1. januar 2020 lagt sammen med det landsdækkende rådgivnings- og revisionshus BDO. Det sker som følge af, at begge virksomheder ser et stort potentiale i at forene rådgivningskræfterne på toldområdet. Sammenlægningen betyder samtidig, at BDO’s toldafdeling bliver Danmarks største og førende inden for toldrådgivning.

SMV’erne viser fremgang såvel i omsætning som i overskud for tredje år i træk4.7.2019 11:04:32 CESTPressemeddelelse

Årets SMV Barometer, der er én af de mest omfattende analyser af mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder i Danmark, viser, at SMV’erne i gennemsnit hævede deres omsætning med 3,2 % i 2018. Det er lidt mindre end i 2017, hvor omsætningen voksede med 5,6 %, men stigningen er helt på linje med, hvad landets største virksomheder præsterede i 2018. SMV’ernes overskud – forstået som deres resultat af primær drift – steg i 2018 i gennemsnit med 4,0 %. Det er også lidt lavere end året før, hvor den primære drift steg med 6,7 %, hvilket stadig er rigtig pænt. Ser vi på perioden 2015 til 2018 har SMV’erne hævet omsætningen med 15 %. I samme periode er overskuddet steget med imponerende 20,5 %.