2021 bliver endnu et godt filmår

Del

Der er ingen tvivl om, at der er nogle årstal, som huskes tydeligere end andre, når det kommer til filmverdenen. Hvis der er tale om et godt film år, er der også spændende prisuddelinger og gode biografbesøg at nyde. Derfor er det også godt at forberede dig på det kommende års film. Hvad har du at glæde dig til som publikum i 2021? Her er samlet nogle af de film, som du kan forvente at finde på lærredet i biografen eller på fjernsynet derhjemme i det nye år. Der er blandt andet tale om efterfølgere af både ældre film og animationsfilm, en genindspilning af en klassiker og et helt nyt kærlighedsdrama.

Efterfølgere og genindspilning

2021 byder på både efterfølgere og genindspilning af film. Af efterfølgere ses en nr. to af Hvidstensgruppen. Her skal du følge et par døtre i et tysk fængsel. Hvis du ikke har set etteren, så er det blot at gå i gang. På den måde er du klar til at følge anden film i Hvidstensgruppen, når den kommer ud i 2021. En anden efterfølger, som kommer i 2021, er til den danske animationsfilm Ternet Ninja. Første film blev populær, da den blandt andet både ramte den voksne og unge målgruppe. Der er derfor alt mulig god grund til at sidde klar, når efterfølgeren kommer i biografen i 2021. I den forbindelse ses også en genindspilning i 2021 af klassikeren Busters verden. En film som mange kender til eller har hørt om. Busters Verden er en ægte klassiker for mange, så har du den gamle film liggende, så er det blot at passe på den. Det kan være, du skal have den gemt i et skab, rum eller lignende med en lås med en god låsekasse på. Så er du sikker på, at du ikke mister den og til gengæld er helt klar til at følge genindspilningen i 2021.

Ny dansk film på vej i 2021

En af de nye danske film, som er klar til dig i 2021, er Smagen af sult. Dette drama handler om et ægtepar, som åbner en gourmetrestaurant for at opnå en Michelin stjerne. Dette skaber dog nogle konflikter og prioriteringer, som skal klares. Tag ind og se filmen selv eller med nogle, som du gerne vil dele oplevelsen med. Hvis du deler biografoplevelsen med andre, har I helt sikkert en god snak at tage op efter filmen. Det kan være, at I har opfattet filmen på forskellige måder, hvilket kun kan være spændende at udforske.

Skab din egen hjemmebiograf med få midler

 I en travl hverdag er der ikke altid tid til en biograftur. Måske når den film, som du rigtig gerne vil se at udløbe fra lærrederne inden, du får den set. Men bare rolig, heldigvis kommer filmene ofte ud på streamingstjenester eller som DVD efter et stykke tid. Du kan dermed skabe en hjemmebiograf og få en lignende oplevelse. Det kan du gøre ved at få nogle gode stole og et godt TV eller lærred at se filmen på, og ellers må du nøjes med din pc skærm. Du kan få en flot rullevogn hen foran stolene, så der er god plads til snacks. Med få midler er du dermed klar til at se det nye års spændende film derhjemme.

Billeder

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Når stress indtager Christiansborg16.2.2021 12:10:29 CETPressemeddelelse

Under Corona pandemien er der lagt et utroligt stort pres på os alle. Vi bliver pålagt en lang række restriktioner. Der skal mindre til, at vores mentale balancen tipper i negativ retning – og det kan vi også se på Christiansborg, hvor en minister og en formand indtil videre har trukket sig grundet for stor belastning. ”Alle kan gå ned med stress, og det, vi ser på Christiansborg, viser netop, at ingen kan vide sig sikker”, fortæller Connie Jahn om, som har behandlet mange for stress og hjulpet dem til at finde de bagvedliggende årsager, så de kan komme tilbage i en mere balanceret hverdag.

2021 er det perfekte år til at komme i gang med håndværkerprojektet – sådan kommer du nemmest i gang25.1.2021 15:45:00 CETPressemeddelelse

2021 er det perfekte år til at komme i gang med håndværkerprojektet, da året starter med nedlukning af landet. Det betyder, at der er frigivet tid til bl.a. at lave byggeprojekter. De nuværende restriktioner betyder, at man ikke i så høj grad som tidligere kan holde familiefester, andre former for komsammener osv., da det medfører risiko for spredning af COVID-19 smitten. Derfor er der frigivet tid til, at man bl.a. kan komme i gang med et håndværkerprojekt.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum