20 gode råd til hvordan du lykkes med digitalisering

Del

Alexandra Instituttets eksperter giver i et nyt inspirationskatalog gode råd til, hvordan du får mest muligt ud af din digitale strategi. I inspirationskataloget, kan du læse om, hvilke teknologier, du skal holde øje med, hvordan du bliver klar til at gå i gang med nye teknologier og hvordan du kommer godt i mål med din investering.

Det kan være svært at vurdere, hvilke teknologier man skal bruge sin energi på, hvis man vil have maksimalt udbytte for pengene. Især for små og mellemstore virksomheder, der ikke har råd til at have en digitaliseringsekspert in-house, kan det være en jungle at navigere i. I mange år har de teknologier, der virkelig har vist sig at kunne gøre en forskel for virksomheders effektivitet, været forbeholdt de store virksomheder, der har haft penge nok til at investere, og råd til at fejle, hvis de helt nye teknologier ikke viste sig at være modne alligevel.

Men inden for de seneste år er der sket en modning og demokratisering af mange af de nye teknologier, som har hjulpet de største spillere – det kan de små og mellemstore virksomheder udnytte nu!

I inspirationskataloget kan du møde såvel tekniske eksperter, der ved, præcis hvor man skal rette blikket hen for at vælge den rette teknologi til ens virkelighed, som antropologerne der ved, hvilke rammer I skal sætte, for at I lykkes med jeres digitale satsning.

Hvis I har en digital strategi eller er i gang med at sætte en digital retning, kan de 20 råd være et godt sted at skyde genvej til de erfaringer, der ellers kan være dyrt købte.

God læselyst!

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Alexandra Instituttet

Alexandra Instituttet
Åbogade 34 · Njalsgade 76, 3. sal
8200 Aarhus N · 2300 København S

+45 70 27 70 12https://alexandra.dk

100 eksperter under ét tag 

Alexandra Instituttet hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og -teknologi. Vores udgangspunkt er samfundsmæssige problemstillinger og behov for at omsætte den nyeste forskning til innovative løsninger. 

Hos os finder du stærke kompetencer inden for blandt andet computer graphics, kunstig intelligens, internet of things, big data, cybersikkerhed, interaktionsdesign og smarte produkter

Vi arbejder i et tværfagligt miljø og er et hold af højtkvalificerede specialister, der hurtigt kan forstå din organisations og dine brugeres problemstillinger.

 
 

Følg pressemeddelelser fra Alexandra Instituttet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Alexandra Instituttet

Fremtidens digitale arbejdsplads, samarbejdende robotter og AI på hospitaler: Fem nye digitale forsknings- og innovationsprojekter for 115 millioner 19.11.2021 13:16:38 CET | Pressemeddelelse

Møder på Zoom og Teams er blevet hverdag under Corona, men hvordan ser den næste generation af digitale værktøjer ud, og hvordan kan de være med til at understøtte fremtidens hybride arbejdsplads? De spørgsmål har forskere og virksomheder sat sig for at udforske i et af de fem nye projekter, som det nationale forskningscenter for avancerede digitale teknologier (DIREC) netop har søsat.

Hvordan skal vi bruge dine data i sundhedsvæsnet i fremtiden?1.10.2021 13:42:32 CEST | Pressemeddelelse

Vi kan forbedre vores sundhedsvæsen gennem adgang til patienternes data, men det kan i værste fald kompromittere patienternes personfølsomme oplysninger. Kan vi finde den gode balance, og hvordan? Det var spørgsmålet til debatten ”bedre brug af data – nøglen til sammenhæng i forebyggelse, pleje og sundhed” på årets WHINN-konference. Vi giver dig de vigtigste pointer fra debatten her.

Trivselsmålinger med smartphones er fremtiden29.9.2021 10:48:13 CEST | Pressemeddelelse

Moods-appen, der bliver udviklet i forskningsprojektet HealthD360-projektet, blev præsenteret på OffDig 2021, der er Danmarks største konference om offentlig digitalisering. Viceskoleleder Frank Kejlberg fra Søndervangsskolen i Hammel og Karen Johanne Kortbek fra Alexandra Instituttet præsenterede udviklingen af appen, der er testet og designet i samarbejde med elever fra skolen. Formålet er at finde frem til, hvordan smartphones kan understøtte arbejdet med trivsel i folkeskolen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum