Aabenraa Kommune

18 elever fra Høje Kolstrup Skole hjemsendes

Del

På grund af to positive COVID-19-test er 18 elever hjemsendt fra Høje Kolstrup Skole, da de er defineret som nære kontakter.

To tilfælde af COVID-19-smitte i Høje Kolstrup Skoles 3. klasse betyder, at alle elever – de to smittede samt 16 klassekammerater – fra klassen defineres som nære kontakter og hjemsendes.

- Efter sundhedsfaglig vurdering er eleverne fra klassen hjemsendt som nære kontakter, og de berørte forældre er blevet informeret om hjemsendelserne. Under hjemsendelsen vil eleverne modtage online undervisning, siger Rasmus Andreassen, skolechef i Aabenraa Kommune.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at dem, som defineres som nære kontakter, hjemsendes med henblik på at blive testet og igen må komme i skole eller institution efter to negative test foretaget fire og seks dage efter smittetilfældet.

Kontakter

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 26 71 59 63; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum