YouGov Denmark

18% af verdens befolkning er Early Adopters af teknologi. Hvem er de?

Del

Ny software, smart homes og digitale assistenter. Hvem er de forbrugere, der stiller sig først i køen, når det kommer til ny teknologi?

Vores whitepaper ‘First in line: Early technology adopters around the globe’ undersøger tech-adoption på tværs af 25 markeder verden over. Undersøgelsen er baseret på mere end 370.000 interview med forbrugere om deres vaner og holdninger i forbindelse med brugen af teknologi. Whitepaperet indeholder også en dybdegående analyse, der undersøger smart home-enheder i USA, bærbare tech-enheder i Storbritannien, 5G i Frankrig, digitale assistenter i Tyskland, TV i Indien og smartphones i Indonesien.

Vores data viser, at knap en femtedel (18%) af forbrugerne i de 25 markeder er Early Adopters af teknologi – hvoraf 9% siger, at de aktivt søger efter nye enheder og services, og 4% siger, at de altid er interesserede i at bruge nye teknologiske produkter, så snart de kommer på markedet.

Early Adopters af teknologi er en lukrativ gruppe for alle i teknologi-sektoren, eftersom denne gruppe (per definition) vil være den første til at købe nye produkter. Men derudover er denne gruppe også mere tilbøjelig end den gennemsnitlige forbruger til at købe etableret teknologi.

De er generelt engagerede i teknologi på et helhedsorienteret niveau og erklærer sig enige i, at:

  • “Teknologi forandrer mit liv til det bedre”
  • ”Jeg tror på, at der er en teknologisk løsning på alle menneskehedens problemer”

13% af danskerne er Early Adopters af teknologi

I Danmark siger 9%, at de altid interesseret i at bruge nye teknologiske produkter, og 4% siger, at de aktivt søger efter nye teknologiske enheder og services, så snart de kommer på markedet.

Tech-entusiasterne i Danmark er i overvejende grad yngre, de er mænd og de har en højere disponibel indkomst end den generelle befolkning.

46% af tech-entusiasterne, siger selv de har en dyr smag mod 25% af befolkningen generelt, og 82% af villige til at betale for god kvalitet. De læser også i højere grad anmeldelser end den generelle befolkning.

50% mener ikke, at de ville kunne klare en dag uden mobilkommunikation.

Download whitepaperet her

Om undersøgelsen

Data stammer fra vores syndikerede produkt YouGov Plan & Track og er baseret på 370.000 interview med forbrugere om deres vaner og holdninger i forbindelse med brugen af teknologi på tværs af 25 markeder med udvalgte personer i alderen 18+ år fra YouGov panelet.

Alle undersøgelser blev foretaget online, og i nogle af landene er internettets udbredelse begrænset til, at man kan sige, at eksemplerne kun repræsenterer den del af befolkningen, der er online.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Download
Data er fra YouGov Profiles
Data er fra YouGov Profiles
Download

Links

Information om YouGov Denmark

YouGov Denmark
Klosterstræde 9
1157 København K

What the world thinks

YouGov er en international data- og markedsanalysekoncern. Vores kerneydelse er meningsmålinger, som kommer fra vores meget engagerede panel på 9,6 millioner mennesker over hele verden. Vi kombinerer denne kontinuerlige datastrøm med vores ekspertise inden for dybdegående research og indgående kendskab til branchen i en systematisk research- og marketingkontekst.

Vores udvalg af syndikerede, egenudviklede dataprodukter omfatter YouGov BrandIndex, den daglige brandtracker, og YouGov Profiles, som er vores segmenterings- og profileringsværktøj. Den markedsledende YouGov Omnibus giver hurtigt og omkostningseffektivt svar på research-spørgsmål fra hele befolkningen eller udvalgte målgrupper. Vi tilbyder også en bred vifte af kvantitative og kvalitative services, som skræddersyes af vores specialistteams med henblik på at opfylde vores kunders specifikke behov.

Med 41 kontorer i 25 lande og panelmedlemmer i 44 lande er YouGovs internationale markedsanalysenetværk et af de ti største i verden. Besøg yougov.com for yderligere oplysninger.

Følg pressemeddelelser fra YouGov Denmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouGov Denmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum