Aabenraa Kommune

17 børn og fire ansatte fra Aabenraa Børnehus er hjemsendt

Del

På grund af en positiv COVID-19 test hos et barn i Aabenraa Børnehus er 17 børn og fire ansatte hjemsendt.

Et barn i børnehavegruppen i Aabenraa Børnehus er konstateret smittet med COVID-19, hvorfor børnehuset efter sundhedsmyndighedernes anbefalinger har hjemsendt 17 børn fra den samme stue som det smittede barn samt fire ansatte. De hjemsendte er alle defineret som nære kontakter.

- Vi har orienteret de relevante forældre til børn i Aabenraa Børnehus. Vi har haft en tæt dialog med sundhedsmyndighederne, og vi følger som altid deres anbefalinger. Det opfordrer jeg til, at alle gør, så vi på den bedste måde kan inddæmme og begrænse smitten, siger dagtilbudschef i Aabenraa Kommune, Jacob Svarre Winther.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter en negativ test foretaget tidligst fire dage efter smittetilfældet. Herefter gentages testen, efter barnet er tilbage i skolen eller institutionen. Ønskes der ikke test, skal barnet være isoleret i hjemmet i syv sammenhængende dage uden symptomer, før barnet igen kan komme i skole eller institution.

Kontakter

Dagtilbudschef Aabenraa Kommune, Jacob Svarre Winther, tlf.: 73 76 75 83; e-mail: jsw@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum