TryghedsGruppen

16 midtjyske kandidater kan juble: Nu får de indflydelse på lokale donationer og medlemsbonus

Del
TryghedsGruppens medlemmer i Region Midtjylland har valgt 16 kandidater til repræsentantskabet. De får nu bl.a. indflydelse på medlemsbonus og hvilke lokale projekter, TrygFonden skal støtte.

På smartphone, tablet og computer har TryghedsGruppens medlemmer de seneste tre uger stemt til repræsentantskabsvalget. Nu er stemmerne talt op, og det står klart, hvilke 16 ud af 51 opstillede kandidater der er valgt i Region Midtjylland. Syv kandidater har opnået genvalg, mens ni er valgt for første gang.

”Jeg vil gerne ønske de valgte kandidater et stort tillykke og velkommen til repræsentantskabet. Med hele 51 opstillede kandidater har der været hård kamp om at blive valgt og få indflydelse på, hvordan TryghedsGruppen og TrygFonden skal se ud i fremtiden. Det arbejde bliver de 16 valgte kandidater nu en del af – og det kan de godt glæde sig til,” siger Jens Bigum, formand for TryghedsGruppens repræsentantskab.

Stemmeprocenten for valget blev 8,0 pct. TryghedsGruppen har ca. 320.000 medlemmer i regionen. 

De valgte kandidater er:

Kandidat Antal stemmer

Lars Jørgen Østergaard, Risskov

1.662

Marianne Kristensen, Sorring

1.016

 Mads Panny, Viborg

  888

 Anja Romby Hauge, Silkeborg

  824

 Jesper Skov, Viby J

  820

 Jørn E. E. Nielsen, Ringkøbing

  816

 Claus Wistoft, Kolind

  807

 Karen C. Jørgensen, Aarhus V

  800

 Fatma Øktem, Aarhus C

  795

 Tine Brink Henriksen, Risskov

  717

 Else Søjmark, Grenaa

  713

 Kenneth Snogdal Jørgensen, Spjald

  698

 Mette Qvistgaard Væggemose, Hinnerup

  651

 Dan Gram Lykholt, Hørning

  614

 Fatma Cetinkaya, Randers NV

  611

 Torben Busk, Horsens

  578

Du kan læse mere om kandidaterne og valget på www.tryghed.dk/valg

Nøgleord

Kontakter

Robert NeimanasPressechef

Robert er pressechef i regi af både TryghedsGruppen og TrygFonden og arbejder tværgående med presse og ekstern kommunikation til interessenter inden for såvel den finansielle som den almennyttige sektor.

Tlf:93 94 02 05rob@tryghedsgruppen.dk

Vedhæftede filer

Information om TryghedsGruppen

TryghedsGruppen
Hummeltoftevej 49
2830 Virum

45 26 08 26https://www.tryghed.dk/

TryghedsGruppen er den største aktionær i forsikringsselskabet Tryg og står bag TrygFonden. TryghedsGruppen udbetalte sidste år bonus til sine 1,4 mio. medlemmer på i alt ca. 1,1 mia. kr. og uddelte 626 mio. kr. til almennyttige formål.

Følg pressemeddelelser fra TryghedsGruppen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TryghedsGruppen

TryghedsGruppen fik et positivt resultat på 47 mio. kr. i første kvartal 202324.5.2023 08:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Med udgangspunkt i et stærkt kvartalsresultat for Tryg med både et positivt forsik-ringsserviceresultat og investeringsresultat opnåede TryghedsGruppen et positivt resultat på 47 mio. DKK i årets første kvartal. Det er en forbedring i forhold til sidste år, hvor første kvartal gav et negativt resultat på 20 mio. DKK. Ejerskabsandel øges TryghedsGruppen har et mål om at øge ejerandelen af Tryg til over 50 procent. Da Tryg i øjeblikket har et aktietilbagekøbsprogram, hvor TryghedsGruppen ikke deltager i aktietilbagekøbet, øges TryghedsGruppens ejerandel i Tryg løbende. Ved udgangen af kvartalet var ejerandelen steget til 46,8 procent. TrygFonden øger uddelingsniveau TrygFondens uddelinger udgjorde 48 mio. DKK i årets første kvartal. De seneste tre år har rammen for TrygFondens aktiviteter været op til 650 mio. kr. om året. Det vil også være den generelle ramme i 2023. I tillæg hertil har TryghedsGruppens repræsentantskab besluttet at afsætte en supplerende ramme på op til 30 mio. kr. til

TryghedsGruppen udbetaler medlemsbonus efter tilfredsstillende ordinært resultat2.3.2023 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

TryghedsGruppen kom ud af 2022 med et samlet negativt resultat på 268 mio. kr. Årets resultat var imidlertid kraftigt påvirket af en negativ regnskabsmæssig effekt på 806 mio. kr. som følge af Trygs tilbagekøbsprogram. Det ordinære resultat landede i et plus på 538 mio. kr. Bestyrelsen indstiller til en medlemsbonus på 6 procent af medlemmernes præmie svarende til 950 mio. kr.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum