
Hvem serverer egentlig den bedste bøf bernaise i Odense?!
H.C By Meyers oplever stor succes med deres nye bøf bearnaise. Økologisk kød, smør og luftig sovs! En ægte kvalitetsmadoplevelse i hjertet af Odense.
På restauranten H.C By Meyers i Odense har gæsterne fundet deres nye favorit: en a-la-carte ret med bøf bearnaise. Retten har allerede vakt stor begejstring. 300 gram økologisk rib-eye, badet i brusende smør, toppet med en efterårs “tomatsalat” og frisk grønt. “On the side” serveres sprødstegte kartofler og den luftigste bearnaisesovs i byen på sifon. Måske er det netop den luftige bearnaisesovs der giver en ekstra dimension på smagsoplevelsen.

Fra slagter til bord – og luft under sovsen!
Hos H.C. by Meyers er ambitionen enkel: at lade kvaliteten tale for sig selv. Kernen i den nye signaturret ligger i råvarerne – økologisk kød, nøje udvalgt og udskåret hos Nørre Søby Slagteren. Resultatet er en mør og smagfuld rib-eye, der har fået den tid og opmærksomhed, som godt håndværk kræver.
I køkkenet tilberedes alt fra bunden – kartofler, sauce og sæsonens grønt med fokus på balance, præcision og en stor kærlighed for råvarerne. Bearnaisesaucen serveres luftig og let fra sifon, og har allerede vakt begejstring blandt gæsterne, der kalder den “byens bedste.”
“Vi har ønsket at skabe en ret, som både hylder det klassiske og giver gæsten noget ekstra, og reaktionen har været overvældende,” siger køkkenchef Irene Alexandersen fra H.C By Meyers. “Når vi ser, hvordan stemningen breder sig omkring bordene, og gæsterne vender tilbage, så ved vi, at vi er på rette spor og har leveret varen.”
Nøgleord
Kontakter
Irene Alexandersen
Køkkenchef, H.C By Meyers
Mobil 30326569
Caroline SørensenHotel Odeon
Tlf:28453826Tlf:28453826cas@hotelodeon.dkJulie Savange HansenHotel Odeon
Tlf:21346407Tlf:21346407julie.hansen@hotelodeon.dkBilleder

Links
Om Hotel Odeon
Hotel Odeon er en oase i den pulserende midtbys hyggelige H.C. Andersen Kvarter, tæt på shopping, seværdigheder, restauranter – og blot et stenkast fra kongres- og kulturhuset ODEON samt det store, helt nye museum og oplevelses-attraktionen H.C. Andersens Hus.
Hos Hotel Odeon finder du 234 af byens mest eksklusive værelser samt restauranten H.C. by Meyers. Hotellet gør sig i bæredygtige, miljøvenlige løsninger, hvilket gælder for alt fra taget, der aflaster byens regnvandsafløb, til valget af belysning, tæpper og genbrugsmaterialer. Restaurant H.C. fortsætter i samme spor ved at fokusere på at mindske madspild og bruge lokale, økologiske råvarer til bæredygtige madoplevelser.
Følg pressemeddelelser fra Hotel Odeon
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Hotel Odeon
Hotel Odeon træder ind i eksklusiv nordisk hotelportefølje20.1.2025 12:00:42 CET | Pressemeddelelse
Hotel Odeon i Odense og Strawberry annoncerer i dag et samarbejde med kædens portefølje af fritstående brands, der bringer det fynske hotel i selskab med en række af Skandinaviens mest eksklusive rejsemål.
Hotel Odeon: bæredygtighed i hjertet af Odense28.2.2023 12:18:13 CET | Pressemeddelelse
Fiskenet, el-besparelser og affaldskværne rimer ikke umiddelbart på high-end byhotel. Men faktisk har Hotel Odeon i over fire år vist, hvordan bæredygtighed og luksus går hånd i hånd. Det har nu udløst en Green Key-certificering til hotellet i centrum af Odense.