FødevareDanmark

Tican bliver en del af FødevareDanmark

Del

Tican melder sig ind i brancheorganisationen, FødevareDanmark. Indmeldelsen sker for at styrke sammenhængen og forståelsen på tværs af fødevarebranchen og sikre en stærkere samlet stemme for den danske fødevareproduktion.   

"Vi ser FødevareDanmark som en stærk stemme for fødevareerhvervene og som en organisation, der formår at samle branchen på tværs", siger Steen Sønnichsen (tv.), CEO i Tican. Her sammen med FødevareDanmarks direktør, Leif Wilson Laustsen (th.).
"Vi ser FødevareDanmark som en stærk stemme for fødevareerhvervene og som en organisation, der formår at samle branchen på tværs", siger Steen Sønnichsen (tv.), CEO i Tican. Her sammen med FødevareDanmarks direktør, Leif Wilson Laustsen (th.).

Tican, der med sine godt 1.000 medarbejdere i Thisted og Brørup og godt 80.000 ugentlige slagtninger er landets næststørste slagteri, har besluttet at melde sig ind i brancheorganisationen FødevareDanmark.

Beslutningen sker for at sikre, at fødevarebranchen taler med en stærkere og mere tydelig stemme, når det handler om at sikre branchen bedre rammevilkår, fortæller Steen Sønnichsen, CEO i Tican. 

- Vi ser FødevareDanmark som en stærk stemme for fødevareerhvervene og som en organisation, der formår at samle branchen på tværs. Som en stor arbejdsplads med rødder i det klassiske fødevarehåndværk vil vi gerne bidrage til det fællesskab og den dialog, som FødevareDanmark står for, siger Steen Sønnichsen.

Han mener, at FødevareDanmark har en god og konstruktiv tilgang til det politiske arbejde. 

- For os handler medlemskabet først og fremmest om at tage del i det erhvervspolitiske arbejde, der påvirker vores rammevilkår som dansk fødevarevirksomhed. FødevareDanmark har en troværdig og konstruktiv tilgang til dialogen med myndigheder og politikere – og det ønsker vi at bakke op om, siger han.

Styrket fællesskab
Hos FødevareDanmark er direktør, Leif Wilson Laustsen, glad og stolt over, at organisationen fremover også skal repræsentere holdningerne fra et af landets største slagterier – ligesom FødevareDanmark i forvejen repræsenterer blandt andre Himmerlandskød. 

- Vi er meget glade for, at Tican nu bliver en del af FødevareDanmark. Det viser, at vores fællesskab favner bredt – fra de små håndværksvirksomheder til de større fødevareproducenter. Jo flere, der står sammen, jo stærkere står vi som branche, når der skal arbejdes for gode rammevilkår og fair vilkår i fødevaresektoren, siger Leif Wilson Laustsen.

FødevareDanmark er brancheorganisationen for små og mellemstore virksomheder inden for fødevaresektoren. Fra slagtere, bagere, oste- og fiskehandlere til producenter, slagterier, grossister, fødevareiværksættere og gourmetbutikker.

Nøgleord

Kontakter

Om FødevareDanmark

FødevareDanmark er brancheorganisationen for små og mellemstore fødevarevirksomheder – fra slagtere, bagere, oste- og fiskehandlere til producenter, grossister, fødevareiværksættere og gourmetbutikker. FødevareDanmarks medlemmer er således drivkraften i den danske madkultur. Det er virksomheder, der står for kvalitet, faglighed og nærhed – værdier, der ikke kan importeres udefra.
FødevareDanmark arbejder for, at Danmark også i fremtiden skal være et land med stolte fødevarehåndværk, stærke specialbutikker og lokale fødevarearbejdspladser. Samtidig tilbyder organisationen specialiseret rådgivning til sine medlemmer inden for blandt andet fødevarelovgivning, HR, jura, markedsføring og økonomi. FødevareDanmark bygger på en enkel idé: Når fødevarehåndværkere står sammen på tværs af brancher, står vi stærkere.

World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye