Hotel- og Restaurantskolen peger på Dagrofa Foodservice som ny hovedleverandør af fødevarer
Hotel- og Restaurantskolen har valgt Dagrofa Foodservice som ny hovedleverandør af fødevarer til skolens mange køkkener og kulinariske aktiviteter. Partnerskabet skal ikke kun sikre kvalitetsråvarer til undervisningen - det skal også bringe eleverne tættere på den virkelighed, de uddannes til.

Et nyt uddannelsesår på Hotel- og Restaurantskolen i Valby har netop taget sin begyndelse, og det samme har en ny samarbejdsaftale med Dagrofa Foodservice.
Efter en udbudsproces er Dagrofa Foodservice blevet udpeget som ny hovedleverandør til Hotel- og Restaurantskolen, hvor der bliver uddannet gastronomer, tjenere, ernæringsassistenter, bager/konditorer og receptionister.
Med andre ord er det nu Dagrofa Foodservice, der står for den primære levering af fødevarer til skolens køkkener samt til købmandsbutikken på campus.
Søren Kristensen, direktør på Hotel- og Restaurantskolen, sætter disse ord på den nye aftale:
”Jeg har 150 kolleger, som hver dag brænder for at uddanne elever og kursister i at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Det kan kun lade sig gøre, hvis vi i undervisningen bruger kvalitetsråvarer med fokus på bl.a. på økologi, dyrevelfærd og sæson. Samtidig skal vi have et øje på økonomien, og den balance har vi fundet i den nye aftale med Dagrofa Foodservice.”
Partnerskab skal også gøre undervisningen mere virkelighedsnær
Det nye partnerskab trådte i kraft 1. august, og et centralt element er, at Dagrofa Foodservice skal medvirke til at gøre skolens undervisning endnu mere levende og relevant.
Søren Kristensen uddyber:
”Vi skal ikke være en støvet gammel skole. Tværtimod skal vi udover stepperne og være en aktiv del af den virkelighed, som vi uddanner vores elever til at begå sig i. Dagrofa Foodservice er en stor aktør i fødevarebranchen, og vi ser det som en klar fordel, at vi fremover kan trække på deres netværk og kulinariske ekspertviden.”
På tegnebrættet er bl.a. en lang række af producentbesøg, kulinariske masterclasses med Dagrofa Foodservices egne specialister inden for bl.a. kød og ost samt et madspildsforløb.
Asger Rothenborg, salgs- og marketingdirektør i Dagrofa Foodservice, supplerer:
”Partnerskabet med Hotel- og Restaurantskolen er ikke en af vores største aftaler, men jeg er ikke i tvivl om, at det er en af de absolut vigtigste. Eleverne og kursisterne på skolen er dem, som er med til at forme den danske madscene i de kommende år, og vi ser det som et stort privilegie, at vi er med til at sikre fundamentet under fremtidens professionelle køkkener.”
Hotel- & Restaurantskolen er Nordeuropas største brancheskole inden for hotel, restaurant og turisme med mere end 6.000 elever og kursister om året.
Fakta:
Hotel- og Restaurantskolen er en af landets førende erhvervsskoler med fokus på gastronomi, service og oplevelsesøkonomi – og samarbejder tæt med både restaurationsbranchen og hotelverdenen. Skolen uddanner fremtidens kokke, smørrebrød/catere, tjenere, receptionister, ernæringsassistenter, hvoraf nogle tilbydes på eux-niveau, samt grundforløbet på bager/konditoruddannelsen, 10. klasse og efteruddannelse indenfor branchen. Skolen har et stærkt fokus på bæredygtighed og innovation i undervisningen f.eks. har skolen Det Økologiske Spisemærke i sølv. Læs mere på www.hrs.dk.
Dagrofa Foodservice er en af Danmarks største totalleverandører til foodservicesektoren og en del af Dagrofa-koncernen. Virksomheden leverer til mange forskellige kundesegmenter – fra den lokale café til Michelin-restauranter. Dagrofa Foodservice står også bag tredive Cash & Carry-butikker på tværs af landet og specialistselskaberne Grambogård, Grøn Fokus, HKI Ost (som i forvejen er leverandør til HRS) og Prima Frugt. Læs mere på www.dgfs.dk.
Nøgleord
Kontakter
Lars Hall Bæk FarsøeDagrofa Foodservice
Tlf:42332811lar@dgfs.dkPRESSEKONTAKTDagrofa Koncernkommunikation
Tlf:72332323presse@dagrofa.dkBilleder




Om Dagrofa
Med mere end 530 dagligvarebutikker fordelt over hele Danmark er Dagrofa en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked. Dagrofa står bag dagligvarebutikkerne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb og ejer også Dagrofa Logistik, Dagrofa Foodservice, som er ledende leverandør til restauranter, hoteller og kantiner, samt Aarstiderne, pioner indenfor økologisk frugt og grønt og måltidskasser til danskerne.
Følg pressemeddelelser fra Dagrofa ApS
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Dagrofa ApS
Skøjtetalenter i Aalborg får penge fra SPAR28.8.2025 08:28:33 CEST | Pressemeddelelse
En donation på 10.000 kroner skal hjælpe Aalborg Skøjteløberforening med at forebygge skader og styrke medlemmernes præstationer.
Nye tal: Sommerklassikere som grillpølser og flødeis er fortsat meget populære26.8.2025 10:30:00 CEST | Pressemeddelelse
En ny opgørelse fra fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice viser, at klassikere som pølser på grillen, flødeis, pizza og salat igen i år hitter hos gæsterne, der har spist ude i sommerlandet. Samtidig viser tallene, at økologiske og dyrevelfærdsmærkede produkter også har oplevet fremgang denne sommer.
Dagrofa kommer med i EMD Retail Group: Styrker samarbejdet med de største mærkevarer22.8.2025 11:51:18 CEST | Pressemeddelelse
Et europæisk samarbejde sikrer stærkere koncepter og attraktive mærkevarer til danske forbrugere og købmænd.
Ny IT-direktør tiltræder i Dagrofa den 1. oktober21.8.2025 09:37:28 CEST | Pressemeddelelse
Den 1. oktober starter Mads Madsbjerg Hansen som ny IT-direktør i Dagrofa. Mads Madsbjerg Hansen kommer med mere end 20 års erfaring med IT fra ledende stillinger i blandt andet Inter IKEA Group, Novo Nordisk, FLSmidth og Carlsberg. Mads Madsbjerg Hansen får reference til koncernchef Tomas Pietrangeli og bliver en del af koncernledelsen.
Skandinaviens største campingkæde peger på Dagrofa som samlet fødevareleverandør i Danmark18.8.2025 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse
For første gang har First Camp valgt en samlet leveringsløsning af fødevarer virksomhedens 14 danske campingpladser. Her er valget faldet på et partnerskab med Dagrofa Logistik og Dagrofa Foodservice, som gennem en travl højsæson har serviceret feriedestinationernes kiosker og spisesteder.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum