Comwell Hotels forlænger samarbejdet med fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice
Comwell Hotels har underskrevet en ny længerevarende samarbejdsaftale med Dagrofa Foodservice, som skal levere fødevarer til bespisningen af hotelkædens mange gæster. Fokusområderne i samarbejdet vil fortsat være høj kvalitet, kulinarisk innovation og at fremme den grønne omstilling.

Fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice og den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har netop underskrevet en ny længerevarende samarbejdsaftale, der repræsenterer en årlig værdi på et væsentligt tocifret millionbeløb.
Dermed fortsætter det mangeårige partnerskab mellem de to aktører, og i den nye samarbejdsaftale er der også fokus på velkendte temaer såsom høj kvalitet, kulinarisk innovation og at fremme den grønne agenda i køkkenerne hos Comwell.
Michael Christensen, adm. direktør i Dagrofa Foodservice, sætter disse ord på den nye aftale:
-”Vi er meget stolte over at fortsætte og udvikle samarbejdet med Comwell Hotels. Det er en samarbejdspartner, der værdsætter kvalitet og god service, men som også sætter barren meget højt i forhold til at udvikle madscenen, hvor den grønne agenda er et gennemgående element.”
Han uddyber:
-”I den nye samarbejdsperiode kommer vi til at arbejde mere med kulinarisk innovation for at skabe endnu bedre madoplevelser for de mange gæster hos Comwell Hotels. Samtidig skruer vi op for vores fælles fokus på planterig kost og lokale råvarer. Derudover fortsætter vi med konkret at understøtte Comwells Green Chef-uddannelse, som har til formål at klæde medarbejderne i køkkenerne hos Comwell bedre på i forhold til optimal råvareudnyttelse, mindre madspild og flere plantebaserede retter.”
Comwell lægger stor vægt på kvaliteten af de råvarer, de i sidste ende serverer for gæsterne, og ifølge hotelkædens CEO Peter Schelde, er det vigtigt at prioritere løsninger med et grønt omdrejningspunkt:
-“I Comwell arbejder vi målrettet på at skabe inspirerende rammer for mødet mellem mennesker og for at fremme mere bæredygtige løsninger i hele vores værdikæde. Det gør vi uden at gå på kompromis med den høje kvalitet og service, som vores gæster forventer af os. Med Dagrofa Foodservice som leverandør og samarbejdspartner er vi trygge ved, at vi fortsat kan levere unikke gæste- og madoplevelser og i fællesskab udvikle og søsætte endnu flere tiltag, der blandt andet understøtter vores ESG-strategi.”
I 2023 tilsluttede Comwell Hotels sig Science Based Targets initiative (SBTi) som et vigtigt led i planen om at reducere hotelkædens samlede klimaaftryk og opnå CO2-neutralitet i egen drift i 2030 og i hele værdikæden i 2040.
Fakta:
Comwell er en danskejet og landsdækkende hotelkæde med hoteller i hele Danmark samt ODEON i Odense og Centralværkstedet og Smedien i Aarhus. I cirka 55 år har Comwell drevet møde- og konferencehoteller og har gennem årene høstet flere priser for deres møde-, service- og madkoncept.
Comwell var de første til at introducere danskerne for den moderne mødepakke tilbage i 1969. I dag er det stadig Comwells kerneforretning, og den professionelle rådgivning, indsigt, læringsværktøjer og sparring varetages af hotelkædens trænede MeetingDesignere. Comwell servicerer også uddannelses- og kursusforløb, workshops, jobsamtaler, bestyrelsesmøder, udstillinger og events og råder over cirka 2.800 værelser samt 370 møde- og konferencelokaler. Læs mere på https://comwell.com/.
Dagrofa Foodservice er en af Danmarks største totalleverandører til foodservicesektoren og en del af Dagrofa-koncernen. Virksomheden leverer til mange forskellige kundesegmenter – fra den lokale café til Michelin-restauranter. Dagrofa Foodservice står også bag tredive Cash & Carry-butikker på tværs af landet og specialistselskaberne Grambogård, Grøn Fokus, HKI Ost og Prima Frugt. Læs mere på www.dgfs.dk.
Nøgleord
Kontakter
Lars Hall Bæk FarsøeDagrofa Foodservice
Tlf:42332811lar@dgfs.dkSigne Kamper KankelborgPR- & KommunikationschefComwell Hotels
Tlf:23328577skk@comwell.comBilleder





Om Dagrofa
Med over 500 dagligvarebutikker fordelt over hele Danmark er Dagrofa en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked. Dagrofa står bag dagligvarebutikkerne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb og ejer også Dagrofa Logistik og Dagrofa Foodservice, som er ledende leverandør til restauranter, hoteller og kantiner.
Følg pressemeddelelser fra Dagrofa ApS
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Dagrofa ApS
Nye tal: Stigende appetit på kamsteg til julefrokosten – kryddersilden mister momentum22.12.2025 07:15:00 CET | Pressemeddelelse
En ny opgørelse fra fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice viser, at kamsteg og convenience rødkål denne jul er store hits på landets restauranter og spisesteder. Til gengæld er der ikke helt den samme efterspørgsel på kryddersild i forhold til sidste år.
Danskerne drikker mere alkoholfrit i denne jul22.12.2025 07:00:00 CET | Pressemeddelelse
Danskerne bliver stadig mere glade for alkoholfri alternativer til øl, vin og drinks. Salgstal fra Dagrofa viser et øget salg på næsten 20 procent, og en ny omnibus undersøgelse bekræfter vores ønske om at prøve alkoholfri alternativer.
1.000 danskere får et gratis lift hjem til jul18.12.2025 07:00:00 CET | Pressemeddelelse
Danskerne har igen i år muligheden for et gratis lift på kryds og tværs af landet for at komme hjem til jul. Det sker når supermarkedskæden SPAR holder sin tradition i hævd og sender næsten 1.000 danskere hjem til jul. De mere end 40 julepyntede busser kører mandag den 22. december.
MENY ser frem til at åbne et stort madmarked på Østerbro i absolut topklasse5.12.2025 13:00:00 CET | Pressemeddelelse
Fra medio januar 2026 bliver den nuværende MENY-butik på Bryggervangen 17 på Østerbro hjemløs i en midlertidig periode. MENY har været lejere i den pågældende bygning siden 1969, men nu har ejeren besluttet af de eksisterende bygninger skal rives ned til fordel for et ambitiøst nybyggeri. Det nye ejendomsprojekt bliver en blanding af boliger og erhvervsareal. Derfor vender MENY også meget stærkt tilbage til Bryggervangen, når byggeriet forventes færdigt i starten af 2029. Richo Boss, kædedirektør i MENY, fortæller: -”MADarbejderne i MENY Bryggervangen er utroligt dedikerede, og butikken nyder godt af en virkelig stor lokal opbakning. Derfor er vi selvsagt kede af, at vi nu ser ind i en periode, hvor butikken så at sige bliver hjemløs.” Han fortsætter: -”Jeg glæder mig til gengæld meget over, at vi vender stærkt tilbage til Bryggervangen med en ny og større butik, når ejendomsprojektet er færdigt. De lokale kunder vil kunne se frem til et madmekka i absolut topklasse med alt det bedste
Dagrofa søger ny kædedirektør for SPAR og Min Købmand5.12.2025 08:30:00 CET | Pressemeddelelse
Dagrofa, som blandt andet står bag detailkæderne SPAR og Min Købmand, søger ny direktør. Dagrofa vil finde en ny kandidat, som kan fortsætte den strategiske udvikling af kæderne med et øget fokus på effektivitet og forbedret indtjening hos de selvstændige købmænd.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum