Landbrug & Fødevarer: Bocuse d’Or styrker Danmarks position som gastronomination
Stort tillykke til Sebastian Holberg Svendsgaard og Phillip Nilsen samt hele deres hold, som med deres imponerende anden plads i den prestigefyldte kokkekonkurrence Bocuse d’Or igen sætter Danmark på verdenskortet. Deres præstation fremhæver de gode danske råvarer, et tårnhøjt fagligt niveau og den store kreativitet i dansk gastronomi.

Landbrug & Fødevarer har støttet Bocuse d’Or siden 2016. Det gør vi for at fremme fagligheden, styrke niveauet i kokkefaget og medvirke til en øget branding af Danmark som en førende fødevare- og gastronomination.
”I Landbrug & Fødevarer glæder vi os over det flotte resultat ved Bocuse d’Or, som endnu en gang bekræfter Danmarks position som en af de førende gastro- og fødevarenation. Vi er stolte af at støtte Bocuse d’Or Akademiet i Danmark og bidrage til Sebastian Holbergs imponerende præstation sammen med en række andre sponsorer,” siger Mette Jasper Gammicchia, formand for Bocuse d’Or Akademiet og afdelingschef i Landbrug & Fødevarer, og fortsætter:
”Dansk succes i internationale kokkekonkurrencer som Bocuse d’Or understøtter både talentudviklingen i dansk gastronomi og synliggør kokkefaget samt det høje tekniske niveau, som kandidaterne præsterer. Det smitter positivt af på hele fødevareerhvervet, skaber opmærksomhed om vores høje standarder i udlandet og styrker udviklingen af bæredygtige kvalitetsfødevarer. Forhåbentlig kan en dansk topplacering også inspirere flere til at vælge kokkefaget og bidrage til øget rekruttering,” afslutter Mette Jasper Gammicchia.
Igen stort tillykke med anden pladsen til hele det danske hold!
Kontakter
Landbrug & Fødevarer pressetelefon
Tlf:33394520presse@lf.dkOm Landbrug & Fødevarer
Landbrug & Fødevarer varetager fælles opgaver og erhvervsmæssige interesser for danske landmænd og fødevarevirksomheder
Følg pressemeddelelser fra Landbrug & Fødevarer
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Landbrug & Fødevarer
1000 børn tager på Madskoler i sommerferien30.6.2025 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse
Denne sommer tager 1000 madglade børn grydeskeen i egen hånd og sender forældrene ud af køkkenet. Sammen med frivillige instruktører bruger børnene fem dage på at dyrke madglæden imens nye venskaber spirer.
Landbrugets trepartsrepræsentanter tager ansvaret for Danmarks arealer: Nu skal det store arbejde for alvor omsættes lokalt24.6.2025 10:25:16 CEST | Pressemeddelelse
For præcis et år siden blev den grønne trepartsaftale indgået. I dag er arbejdet for at gøre aftalen til virkelighed rykket ud i 23 lokale treparter. I den grønne trepart omkring Limfjorden er der opbakning fra lodsejerne. Flere hundrede landmænd og lodsejere har foreslået arealer, der skal blive til mere natur, skov og vådområder omkring omegnen.
Lokale landmænd tager ansvar i den grønne trepart24.6.2025 10:24:45 CEST | Pressemeddelelse
Landbrugets trepartsrepræsentanter tager ansvaret for Danmarks arealer: Nu skal det store arbejde for alvor omsættes lokalt. Flere hundrede landmænd og lodsejere har foreslået arealer, der skal blive til mere natur, skov og vådområder omkring lillebælt.
Landbrugets trepartsrepræsentanter tager ansvar lokalt24.6.2025 10:23:50 CEST | Pressemeddelelse
For præcis et år siden blev den grønne trepartsaftale indgået. I dag er arbejdet for at gøre aftalen til virkelighed rykket ud i 23 lokale treparter. I den grønne trepart omkring Lillebælt er der god stemning og opbakning fra lodsejerne.
De nominerede til Køkkenprisen 2025 er nu fundet23.6.2025 09:11:00 CEST | Pressemeddelelse
De nominerede til Køkkenprisen er nu fundet.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum