Årets grisemedarbejder: Går forrest både på staldgangen og udenfor
På årets Grisekongres blev Louise Maiken Hansen fra Lærkedal Agro i Videbæk kåret som Årets medarbejder 2024. Louise har vist en helt særlig indsats, som både hendes arbejdsgiver og kolleger sætter stor pris på. Hendes engagement, dedikation og evne til at skabe resultater gør hende til en værdig modtager af prisen.

"Det er vigtigt for mig, at jeg kan lide at gå på arbejde, og at mine medarbejdere har det på samme måde," udtaler Louise Maiken Hansen.
Det gode arbejdsmiljø er dog ikke det eneste, der driver Louise.
"Jeg er meget resultatorienteret, så jo før vi kan ramme 40 grise pr. årsso, jo bedre er det," tilføjer hun med et smil.
Stærk kultur skaber resultater
Louise sætter en ære i at være med til at forme arbejdspladsen og sikre, at der er en god kultur, hvor både medarbejdere og elever kan trives.
Louises arbejdsgiver, Lasse Have Romvig fra Lærkedal Agro, er heller ikke i tvivl om hendes værd.
"Det er rigtigt spændende at have sådan en medarbejder, der har ild i øjnene på den måde," fortæller Lasse og uddyber:
"Louise går forrest og tager sig tid til at instruere nye medarbejdere og elever. Hun er en fantastisk ambassadør for erhvervet og er med til at rekruttere nye talenter ved at deltage i speeddating-arrangementer på landbrugsskoler," forklarer han.
Langt samarbejde
Selvom Lasse spøger med, at han har skrevet en 10-årig kontrakt med Louise, er han dog tydelig i sit håb om, at hun bliver på gården længe endnu. Det er netop den dedikation og passion, der gør Louise Maiken Hansen til en uvurderlig del af teamet på Lærkedal Agro og til en inspirationskilde for mange i landbruget. Og han kan være ganske rolig. Årets medarbejder 2024 har ikke tænkt sig at finde nye græsgange lige foreløbig.
”Jeg regner med at blive her. Og stadigvæk i farestalden. Og forhåbentlig med samme team,” understreger Louise Maiken Hansen.
Louise Maiken Hansen er et forbillede for både nye og erfarne medarbejdere i svineproduktionen, og hendes indsats understreger vigtigheden af dedikerede medarbejdere, som hver dag er med til at udvikle dansk griseproduktion.
Med prisen som Årets medarbejder følger der en pengepræmie på 10.000 kroner.
Kontakter
Landbrug & Fødevarer pressetelefon
Tlf:33394520presse@lf.dkOm Landbrug & Fødevarer
Landbrug & Fødevarer varetager fælles opgaver og erhvervsmæssige interesser for danske landmænd og fødevarevirksomheder
Følg pressemeddelelser fra Landbrug & Fødevarer
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Landbrug & Fødevarer
Lucas fra Lørslev er Årets Unge Landmand 20255.11.2025 18:00:00 CET | Pressemeddelelse
25-årige Lucas Gotfredsen Brøsted fra Lørslev nær Hjørring vinder Årets Unge Landmand 2025.
I en urolig tid kan vi ikke bare have nok i os selv5.11.2025 11:06:19 CET | Pressemeddelelse
På Landbrug & Fødevarers delegeretmøde i Herning understreger Søren Søndergaard, at der er brug for flere fødevarer i fremtiden. Derfor skal landbruget styrkes og EU’s fødevareforsyningssikkerhed forsvares i de kommende år.
L&F: Upræcise modelberegninger kan ikke bruges til at lave en ordentlig kvælstofregulering af landbruget5.11.2025 10:43:19 CET | Pressemeddelelse
Landbrug & Fødevarers formand, Søren Søndergaard, kommer med en klar advarsel til politikerne, der lige nu sidder og forhandler om en ny kvælstofregulering for landbruget. Upræcise modelberegninger kan ikke bruges til at regulere de enkelte bedrifter. Det vil underminere det store arbejde, man laver i de lokale treparter, og det vil kun tjene en politisk ambition om at gøre landbrugserhvervet mindre, lyder det.
Køkkenprisen 2025 går til Skolerne i Oure23.10.2025 14:11:11 CEST | Pressemeddelelse
Landbrug & Fødevarer har i dag kåret Skolerne i Oure på Fyn som vinder af Køkkenprisen 2025 ved Økologisektionens årsmøde på Kalø Økologisk Landbrugsskole.
Her er restauranterne, der er nomineret til Årets ret med gris og Årets ret med ost 20251.10.2025 06:07:00 CEST | Pressemeddelelse
Siden sommeren er det strømmet ind med indstillinger fra hele landet til dette års kokkekonkurrencer, Årets ret med gris og Årets ret med ost, og nu er de nominerede fundet.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum