Viborg Bibliotekerne

Musikalsk foredrag om Kim Larsen og Gasolin’ i Stoholm Kirke

Del

Onsdag d. 6. november har du chancen for at opleve historien om nationalskjalden Kim Larsen – både som en folkekær solist og som medlem af Danmarks største rockorkester, Gasolin’

Flemming Både
Flemming Både

Kom og vær med til et unikt musikalsk foredrag med Flemming Både, som gennem ord, sang og musik vil tage publikum med på en rejse gennem Kim Larsens liv og karriere.

Flemming Både, professionel musiker og foredragsholder, vil med sin store erfaring og kærlighed til Kim Larsens musik, dykke ned i både de kendte og mindre kendte sider af Larsens liv. Fra de ti intense år med Gasolin’ til hans tid som solist, gennem op- og nedture, ægteskaber og frem for alt, historien om sangene og musikken, der har rørt generationer af danskere.

Der vil være rig mulighed for at synge med på nogle af Kim Larsens største hits, mens Flemming Både også vil fremføre et par af sangene live.

Med sin musikalske baggrund, der trækker rødder helt tilbage til 70'erne, har Flemming Både brugt meget af Kim Larsens og Gasolin's musik i sin egen karriere. Det er derfor en aften, der ikke blot handler om musikken, men også om dens tidløse indflydelse.

Fakta om Kim Larsen og Gasolin’:
Kim Melius Flyvholm Larsen (1945-2018) og Gasolin’ har solgt mere end 5 millioner musikalbum. Kim Larsen var forsanger og guitarist i Gasolin’ fra 1968 til 1978. Han var gift tre gange og efterlod sig seks børn.

Der er lagt op til en nostalgisk og livsbekræftende aften fyldt med musik, minder og fællessang i Stoholm Kirke onsdag d. 6. november kl. 19.00. Billetter à 60 kr. + gebyr købes via bibliotekets hjemmeside viborgbib.dk.

Arrangementet er lavet i samarbejde mellem Stoholm Kirkes Menighedsråd, Sport på Tværs, Ældre Sagen Fjends-Karup, Borgerforeningen v/Trivselspiloterne og Stoholm Bibliotek.

Kontakter

Merete Breinhild Johansen, Viborg Bibliotekerne
mejoh@viborg.dk, 20 45 66 39

Billeder

Flemming Både
Flemming Både
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye