Erhvervsskolernes ElevOrganisation

HTX skal bevares!

Del

HTX er en enestående uddannelse, der forener teori og praksis. Derfor invitere vi til demonstration i dag kl. 13 - 15 foran Odense Congress Center for at sikre dens fremtid.

HTX er ikke blot en naturvidenskabelig linje – det er en enestående ungdomsuddannelse, der forener kvalitet, projektarbejde og praksisnær undervisning. Uddannelsen sikrer eleverne de nødvendige kompetencer til fremtidens arbejdsmarked.

Eleverne på HTX oplever et stærkt fællesskab, hvor de kan fordybe sig i teknologi og naturvidenskab, samtidig med at de deltager i et ungdomsmiljø med unikke aktiviteter som LAN-parties og fester, særligt tilrettelagt for denne elevgruppe.

HTX-eleverne har det højeste gennemsnit blandt alle ungdomsuddannelser og starter hurtigst på videregående uddannelser – især inden for STEM-området. At bevare HTX som en selvstændig uddannelse er derfor afgørende for at sikre de unges fremtid og deres muligheder inden for teknologiske og videnskabelige fag.

Vi mener, at HTX er en uddannelse, der er værd at kæmpe for. Derfor inviterer vi til demonstration i forbindelse med det uddannelsespolitiske topmøde i dag, fra kl. 13 til 15, foran Odense Congres Center.

Nøgleord

Kontakter

Links

Om EEO

Erhvervsskolernes ElevOrganisation (EEO) repræsenterer elever fra de tekniske erhvervsuddannelser, EUX, SOSU, PAU og HTX.
Det er os, der varetager elevernes interesser og holdninger i den offentlige debat.

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsskolernes ElevOrganisation

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsskolernes ElevOrganisation

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye