Columbus

Columbus vinder Optimizelys ‘Commerce Partner of the Year’ pris for andet år i træk

Del

Columbus har for andet år i træk vundet Optimizelys prestigefyldte ‘Commerce Partner of the Year’ pris i Storbritannien og Irland (UK&I). Prisen er en anerkendelse af Columbus’ fortsatte engagement i innovation, partnerskab og digitalisering.

Erling Schjetne, direktør for Columbus’ globale Digital Commerce forretning, udtaler:

“At modtage denne ærefulde pris for andet år i træk er et bevis på vores teams dedikation og ekspertise inden for digital commerce. Det understreger den værdi, vi bringer til markedet gennem vores erfaring og strategiske indsigt. Prisen styrker ikke kun vores position på UK&I-markedet, men fremhæver også effekten af vores nylige opkøb af Endless Gain, hvilket gør os til en endnu mere attraktiv partner for Optimizely-kunder.”

Columbus opkøbte det britiske e-commerce konsulenthus Endless Gain i januar 2024 med en ambition om at kunne tilbyde en mere komplet porteføjle indenfor e-commerce og styrke markedspositionen i den britiske detailbranche.

Kun de bedste samarbejdspartnere modtager denne pris, som gives til dem, der har udmærket sig mest i at øge og forbedre bæredygtig digitalisering i UK&I-regionen det seneste år. Prisen fungerer som en indikator for kunderne og viser, hvilke virksomheder der er frontløbere.

Som en nøgleaktør inden for digital innovation for nogle af verdens største brands, er Columbus stærkt engageret i sin investering i Optimizely-platformen og har opbygget et meget erfarent team af certificerede Optimizely-konsulenter.

”Prisen afspejler vores dedikation til vores kunder og styrker vores troværdighed som både virksomhed og betroet partner for vores kunder. Det viser vores dybe ekspertise i Optimizely-platformen og beviser, at vi har det rette team til at håndtere komplekse projekter, mens vi konsekvent leverer høj kvalitet,” siger Erling Schjetne.

Columbus har gennem de seneste år opbygget et stærkt brand på det britiske e-handelsmarked ved kontinuerligt at forbedre sine salgsprocesser, samarbejde og leverancesetup.

“Vi hvilede ikke på laurbærrene efter sidste års succes, og vi har fortsat arbejdet hårdt og leveret flere exceptionelle projekter i 2024. Back-to-back ‘Commerce Partner of the Year’ lyder bestemt godt, og vi er glade for at fortsætte vores tætte samarbejde med Optimizely. Dette partnerskab bliver stærkere hvert år, og vi ser allerede frem til et succesfuldt 2025,” afslutter Erling Schjetne.

Læs mere om Columbus' partnership med Optimizely og vores services her: https://www.columbusglobal.com/en-gb/partner/optimizely

Billeder

Columbus A/S

Columbus er en global IT-konsulentvirksomhed, der er specialiseret i at løse komplekse digitale udfordringer for kunder inden for fremstilling, detail & distribution, fødevarer og life science industrierne. Med over 1.600 medarbejdere i mere end ti lande leverer vi forretningskritiske løsninger inden for bl.a. CloudERP, Data & AI, Digital Commerce, Customer Experience & Engagement, Cybersecurity og ESG. Med hovedkontor i Danmark og tilstedeværelse over hele verden sikrer vi lokal levering af vores services på globalt plan. www.columbusglobal.com

Følg pressemeddelelser fra Columbus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Columbus

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye