Ishøj Kommune

Ishøj Kommune har ansat erfaren jurist som borgerrådgiver

Del

Nu kan borgerne i Ishøj Kommune igen henvende sig til en borgerrådgiver. Sanne Møller er fra den 1. oktober ansat som vikar i borgerrådgivningen to dage om ugen

”Borgerrådgiveren udfylder en vigtig funktion, som byrådet ikke vil undvære i Ishøj Kommune. Derfor glæder vi os til, at borgerne igen kan søge hjælp og vejledning, hvis fx kommunikationen med kommunen går i hårdknude, fortæller Ishøjs borgmester Merete Amdisen og tilføjer:

”Stillingen er midlertidig, fordi vi er ved at afklare, hvordan borgerrådgiverfunktionen skal se ud fremover, herunder bl.a. om vi skal samarbejde med andre kommuner om at ansætte en eller flere borgerrådgivere, fortæller Merete Amdisen.

Jurist med mange års erfaring

Borgerne i Ishøj kan glæde sig til at få hjælp og rådgivning af en erfaren jurist. Sanne Møller har 20 års erfaring med juridisk opgaveløsning og har bl.a. tidligere været chefjurist i Københavns Kommune i Borgercenter Børn og Unge. Derudover har hun stor erfaring med borgerkontakt i bl.a. Retshjælpen.

I dag er Sanne Møller selvstændig konsulent og løser bl.a. opgaver for kommuner og NGO’er og fra den 1. oktober også som borgerrådgiver to dage om ugen i Ishøj.

”Jeg glæder mig meget til at møde borgerne i Ishøj Kommune og finde ud af, hvordan jeg kan bidrage positivt til, at relationen mellem borgere og forvaltning sker respektfuldt. Borgerkontakt er ikke nyt for mig. Jeg har bl.a. mange års erfaring fra Retshjælpen, hvor jeg har hjulpet borgere med at forstå, hvad der er sket i deres sag. Som borger kan det være svært selv at vurdere, om de kan stole på afgørelsen, eller om den er ramt uden for skiven. Her har de brug for en uvildig vurdering fra en som mig, og det ser jeg også frem til at hjælpe med som borgerrådgiver i Ishøj Kommune,” fortæller Sanne Møller.

På ishoj.dk/borgerrådgiver finder du kontaktinformationer til Ishøj Kommunes borgerrådgiver.

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye