Martin Rohde Andersen fra Kibæk genvalgt til LandboUngdoms hovedbestyrelse

Del

De sidste to år har Martin Rohde Andersen været næstformand i LandboUngdom og lørdag d. 21. september blev han genvalgt til hovedbestyrelsen ved årsmødet. Han ser frem til endnu to år, hvor han især vil arbejde videre med at styrke de lokale kræfter i foreningsfællesskabet.

Martin Rohde Andersen blev lørdag d. 21 september genvalgt til hovedbestyrelsen i ungdomsorganisationen LandboUngdom. Han er allerede et kendt ansigt i foreningen, hvor han de seneste to år har været næstformand for foreningen. Forinden sin tid i hovedbestyrelsen har Martin også lagt en massiv indsats i forskellige lokalposter og som regionrådsformand for Region MidtVest.  

”Jeg føler ikke jeg er færdig med vores organisation. Jeg har stadig mere at give af og vil gerne bidrage til at holde det momentum, vi har gang i,” siger Martin Rohde Andersen om motivationen for at genopstille.

Lokale kræfter i fokus

De mange år ude lokalt er bestemt noget Martin Rohde Andersen har med sig ind i bestyrelsesarbejdet. Derfor vil han også fortsat have fokus på at samle foreningen og styrke de frivillige kræfter ude lokalt.

”Jeg vil gerne være med til at styrke de lokale kræfter og få endnu flere til at få øjnene op for, hvad foreningen kan,” fortæller Martin Rohde Andersen som også vil arbejde for at flere medlemmer og frivillige får lyst til at engagere sig. 

”Vi kan alle sammen noget, vi skal bare finde vores rette plads,” siger Martin Rohde Andersen.

Arbejdet i hovedbestyrelsen er ikke er uvant for Martin Rohde Andersen, som også glæder sig til at tage fat sammen med nye medlemmer af hovedbestyrelsen.

”Først og fremmest glæder jeg mig til vores konstituerende hovedbestyrelsesmøde i oktober, hvor vi ser på, hvilke kræfter den nye hovedbestyrelse består af, og hvor vi hver især kan bidrage til foreningen bedst muligt,” siger Martin Rohde Andersen.

Til dagligt arbejder Martin Rohde Andersen som driftsleder i Skjern, er 29 år og bosat i Kibæk.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra LandboUngdom

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LandboUngdom

Ditte Mikkelsen fra Odder er valgt ind i LandboUngdoms hovedbestyrelse23.9.2024 11:07:30 CEST | Pressemeddelelse

Ditte Mikkelsen har i alle sine seks år som medlem i LandboUngdom været et aktivt medlem. Hun har gennem sine seks år både siddet i repræsentantskabet og været en del af lokalbestyrelsen i LandboUngdom Odder/Skanderborg. Lørdag d. 21. september blev hun valgt ind i LandboUngdoms hovedbestyrelse, hvor hun bl.a. ser frem til at arbejde med at styrke fællesskabet ude i lokalforeningerne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye