HusCompagniet A/S

HusCompagniet og lokal investor indleder samarbejde om ny bydel i Gilleleje

Del

En ny lokalplan gav i november 2022 grønt lys til cirka 200 boliger i den nye bydel Gilleleje Syd. Bygherre Strandhavehus III og HusCompagniet har indgået aftale om opførelsen af første etape på 33 rækkehuse, der forventes at stå klar i sommeren 2025.  

Første etape af Strandholmen Gilleleje går i gang nu og kommer til at bestå af 33 rækkehuse i et- og halvandet plan, som HusCompagniet står for opførelsen af.
Første etape af Strandholmen Gilleleje går i gang nu og kommer til at bestå af 33 rækkehuse i et- og halvandet plan, som HusCompagniet står for opførelsen af.

Fællesskab og fritidsliv kombineret med optimale muligheder for privatliv. Det er nøgleordene i beskrivelsen af Gillelejes nye bydel, Strandholmen Gilleleje. Bydelen opføres over flere etaper med både private og almene boliger, som giver de optimale muligheder for en beboersammensætning på tværs af alle aldre, ønsker og behov. Strandholmen Gilleleje kommer på sigt til at udgøre en bydel bestående af 200 boliger på et 160.000 m2 stort areal ned mod Søborg Kanal i den sydlige del af Gilleleje i Nordsjælland. Første etape går i gang nu og kommer til at bestå af 33 rækkehuse i et- og halvandet plan, som HusCompagniet står for opførelsen af. Salget er indregnet i HusCompagniets regnskab for 1. halvår 2024. 

Strandholmen Gilleleje er et spændende byudviklingsprojekt, som vi er utrolig stolte af at være en del af. Den lokale bygherre Strandhavehus III har sat barren højt, og de er meget ambitiøse omkring udviklingen af den nye bydel. Vi er derfor også glade for, at de har valgt os som samarbejdspartnere på projektet, fortæller Christopher Tranæs, projektudviklingsdirektør i HusCompagniet.

Boligerne i første etape  bliver en blanding af både familie og seniorboliger i størrelsen fra 85-105 m2 . Der kommer til at være grønne fællesarealer med udsigts- og opholdsmuligheder mod syd, og både udearealer og respekten for den omkringliggende natur har været vigtig for bygherren Strandhavehus III. 

Det nye boligområde ligger afgrænset af Søborg Kanal i øst, Parkvej i nord og Gribskovbanen i vest, og i umiddelbar nærhed finder man både skoler, daginstitutioner og Fjellenstrup Station. Første etape fik i juli måned myndighedsgodkendelse, og efter planen vil de første beboere kunne flytte ind i den nye bydel i løbet af sommeren 2025. 

Denne aftale er endnu en vigtig milepæl i vores strategi på B2B markedet, hvor vi har en ambition om at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor attraktive rækkehusprojekter i hele landet. Vores B2B-afdeling er en unik aktør i markedet, da vi med vores fokus på udelukkende rækkehusbyggeri, kan arbejde målrettet på optimering og de nyeste løsninger, hvilket har stor værdi for vores samarbejdspartnere, afslutter CEO i HusCompagniet Martin Ravn-Nielsen.  

Kontakter

Billeder

Om HusCompagniet

HusCompagniet er Nordens største husbygger, der bygger på et fundament af mere end 50 års erfaring. Siden 1972 har de specialiseret sig i at designe og opføre enfamiliehuse, rækkehuse og dobbelthuse, og har i alt bygget mere end 28.500 huse. De er i dag den foretrukne partner for danske familier, der ønsker at bygge nyt og komme trygt i hus. Rækkehuse og dobbelthuse har været en del af porteføljen fra begyndelsen, men i 2020 etableres HusCompagniets B2B afdeling med fokus på totalentrepriser til professionelle ejendomsudviklere og investorer. I 2022 oprettede de HusCompagniet Productions og investerede i egen fabrik i Esbjerg, hvor der i dag produceres tagkassetter og vægelementer med træ som kernekomponent. I både B2C og B2B forretningen er ambitionen altid at levere kvalitet, innovative løsninger og finansiel tryghed. 

For flere oplysninger om HusCompagniet se huscompagniet.dk

Følg pressemeddelelser fra HusCompagniet A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HusCompagniet A/S

HusCompagniet og Watts i nyt energipartnerskab16.9.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

HusCompagniet, som er Nordens største husbygger og Watts, der er førende leverandør af komplette energiløsninger i Danmark, indgår et partnerskab, der skal gøre det nemt for kommende husbyggere at tilvælge solceller og give dem mulighed for at overvåge deres energiforbrug. Ambitionen er, at Watts’ intelligente energistyring fremadrettet bliver integreret i en stor del af de huse, som HusCompagniet bygger hvert år.

HusCompagniet leverede et resultat for 1. halvår som forventet og indsnævrer forventningerne til helåret23.8.2024 08:01:19 CEST | Pressemeddelelse

HusCompagniet realiserede i 1. halvår 2024 en omsætning på 1.062 mio. kr. mod 1.280 mio. kr. i 1. halvår 2023 som følge af færre leveringer efter et lavere salg i 2023. Bruttomarginen steg til 23,4% fra 20,9% drevet af et solidt resultat i 1. kvartal 2024 og en justering af hensættelser for tidligere år, der påvirkede sammenligningsperioden. EBITDA blev 45 mio. kr. med en EBITDA-margin på 4,2%. EBIT udgjorde 21 mio. kr.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye