Viborg Bibliotekerne

Viborg Bibliotekerne inviterer til efterårsbogcafé på Hovedbiblioteket i Viborg

Del

Lørdag den 5. oktober står Anette Koue, Merete Johansen og Charlotte Hvorslev fra Viborg Bibliotekerne klar til en times bogsnak, hvor der fortælles om sæsonens bedste læseoplevelser

Bogcafé
Bogcafé

Er det ind imellem svært at finde de gode bøger, eller har du læst noget rigtig godt og vil bare gerne læse noget, der ligner? Så kom til bogcafe på Hovedbiblioteket i Viborg og bliv inspireret til efterårets læsning. Der vil være noget for enhver smag, om man er til mord, mad, romantik eller skæve eksistenser.

Bogcaféerne er åbne for alle og der bydes på en kop kaffe undervejs, så kom og vær med til en times hygge omkring litteraturen.

Bogcaféen foregår på Skakbrættet på Hovedbiblioteket i Viborg lørdag d. 5. oktober kl. 10.30-11.30. Arrangementet er gratis og uden tilmelding, så mød blot op og tag gerne en ven eller veninde med.

Kontakter

Anette Koue, Viborg Bibliotekerne
a6k@viborg.dk, 87873413

Charlotte Hvorslev, Viborg Bibliotekerne
ch@viborg.dk, 87873412

Merete Johansen, Viborg Bibliotekerne
mejoh@viborg.dk, 20 45 66 39

Billeder

Bogcafé
Bogcafé
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye