Viborg Bibliotekerne

En aften i Metallicas tegn: anekdoter, bemærkelsesværdige albums og fed rockmusik

Del

Viborg Bibliotekerne inviterer til en helt særlig og uforglemmelig aften, hvor Metallicas ikoniske 80’er-albums står i centrum. Det sker på Hovedbiblioteket i Viborg d. 3. oktober

Metallica 1983
Metallica 1983

Kom med på en spændende gennemgang af Metallicas musik og historie, når producer og lydtekniker Flemming Rasmussen samt forfatter og musiker Thomas Vilhelm præsenterer en eksklusiv Metallica Special, der fokuserer på tre af metalmusikkens mest betydningsfulde udgivelser: Ride The Lightning (1984), Master of Puppets (1986) og …And Justice for All (1988). Det bliver en aften fyldt med anekdoter og insider-historier, der sjældent bliver delt.

Rasmussen og Vilhelm, der er kendt for deres arbejde med den anmelderroste bog Rock & stjernestøv - historier fra Sweet Silence-studiet gennem 45 år, vil dykke ned i den musikalske rejse og de fascinerende historier bag Metallicas bemærkelsesværdige albums.

Nyd den fede musik med en lækker øl fra Ølluminati, som kommer forbi og sælger kolde drikkevarer. Vi ses til en aften fyldt med rockhistorie og musikalske højdepunkter, når vi hylder nogle af rockens største legender.

Det er på Skakbrættet på Hovedbiblioteket i Viborg torsdag d. 3. oktober kl. 19-21. Billetter à 75 kr. + gebyr købes på viborgbib.dk.

Kontakter

Katrine Søgaard Lübben, Viborg Bibliotekerne
klue@viborg.dk, 21 34 79 54

Billeder

Metallica 1983
Metallica 1983
Download
Flemming Rasmussen og Thomas Vilhelm
Flemming Rasmussen og Thomas Vilhelm
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye