Topdanmark A/S

Topdanmark lancerer ny graviditetsforsikring i samarbejde med BabySam – skal hjælpe kommende forældre

Del
Carsten Elmose, koncerndirektør for privat i Topdanmark.
Carsten Elmose, koncerndirektør for privat i Topdanmark.

Et nyt partnerskab mellem Topdanmark og BabySam betyder, at alle kommende forældre nu tilbydes en helt ny graviditetsforsikring hos Topdanmark. Forsikringen dækker fra 21. graviditetsuge til seks måneder efter fødslen, og formålet med forsikringen er at give kommende og nye forældre større tryghed i forløbet. Det sker blandt andet ved at tilbyde et online graviditetsunivers og psykologhjælp.  

"Vi ved, at det er en spændende tid, men graviditeten kan også være forbundet med usikkerhed, og der kan desværre opstå uforudsete situationer, som kan give anledning til bekymring. Med vores graviditetsforsikring giver vi kommende forældre en ekstra støtte, hvis de får brug for det," siger Carsten Elmose, koncerndirektør for privat i Topdanmark. 

Samarbejdet mellem Topdanmark og BabySam betyder, at alle medlemmer af Klub BabySam får tilbudt basisudgaven af graviditetsforsikringen sammen med en række andre fordele i en baby-startpakke. 

"For os er det et naturligt supplement til den brede palette af babyudstyr og rådgivning, som vi allerede tilbyder. Vi er sat i verden for at skabe de bedste rammer for de små nye liv, og derfor er vi glade for også at kunne tilbyde vores kunder en graviditetsforsikring hos Topdanmark, som kan være med til at give dem ro i maven," siger Kenneth Willenbrack Nørgaard, administrerende direktør i BabySam. 

Den nye forsikring kommer i tre udgaver: Basisudgaven giver blandt andet forældrene adgang til et digitalt graviditetsunivers og psykologhjælp.  

Den anden udgave af graviditetsforsikringen, standard, dækker udover basis også rådgivning under og efter graviditet samt en bredere palette af forsikringsdækninger som fx dækning for visse kritiske sygdomme og lidelser. Den tredje udgave, premium, indeholder udover dækningerne fra basis og standard også kompensation ved hospitalsindlæggelse og dækning ved bristning og blodtab under fødslen.   

Der fødes årligt omkring 60.000 børn i Danmark, men kun få af de kommende forældre tegner i dag en graviditetsforsikring. Billedet ser anderledes ud i vores naboland, Sverige, hvor 85 procent tegner denne forsikring ifølge tal fra Svenska Socialstyrelsen og Svensk Försäkring. 
 
“I Sverige har størstedelen af de kommende forældre en graviditetsforsikring. Det er blevet en helt naturlig forsikring, og svenskerne oplever, at forsikringen giver en større tryghed i en tid, der kan være fyldt med usikkerhed. Derfor vil vi også tilbyde vores kunder samme mulighed,” siger Carsten Elmose. 

Udover den nye graviditetsforsikring vil Topdanmark også fremadrettet tilbyde sine attraktive børneforsikringer i samarbejde med BabySam.  

Nøgleord

Kontakter

Topdanmark er et af landets største forsikringsselskaber.

Vi er omkring 2.000 medarbejdere, der hjælper flere end 110.000  erhvervs- og landbrugskunder og 600.000 privatkunder i hele landet. Det har vi gjort siden 1898, hvor grundstenen til Topdanmark blev lagt.

Følg pressemeddelelser fra Topdanmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Topdanmark A/S

Topdanmark advarer: Forbered dig på dårlig vejrcocktail i weekenden5.7.2024 13:11:27 CEST | Pressemeddelelse

Skybrud, hagl, torden og kraftige vindstød. Det er den dårlige vejrcocktail, som har kurs mod Danmark i weekenden. Derfor sender Topdanmark, et af landets største forsikringsselskaber, en opfordring til sine kunder om at forberede sig, inden det voldsomme vejr forventes at ramme dele af landet. “Som forsikringsselskab vil vi gerne hjælpe vores kunder med at forebygge skader. Derfor sender vi nu en opfordring til boligejere om, at de bør huske at tage deres forholdsregler, før der kommer skybrud. Vi følger naturligvis situationen tæt,” siger Helene Ibsen, boligchef i Topdanmark. Udsendt varsel “Det er en god idé at få et familiemedlem eller en nabo til at se til huset, hvis man ikke er hjemme i weekenden for at minimere eventuelle skader. Og hvis jeg selv var på Roskilde Festival eller camping lige nu, ville jeg kraftigt overveje, om ikke det var en god idé at fastspænde teltet eller pavillonen ekstra for at være på den sikre side,” siger Helene Ibsen. DMI har fredag udsendt varsel for

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye