Vejdirektoratet

Opsætning af støjskærm langs Holbækmotorvejen i Hvidovre Kommune går i gang

Del

Mandag den 16. september går arbejdet i gang med etablering af en cirka 900 meter lang støjskærm langs Holbækmotorvejen i Hvidovre, nærmere bestemt mellem Brøndbyvestervej og Avedøre Havnevej på sydsiden af motorvejen. I første omgang omlægges trafikken til smallere kørespor. Arbejdet kommer til at berøre trafikanterne, som benytter Holbækmotorvejen i østgående retning ind mod København.

Støjskærm langs Holbækmotorvejen i Hvidovre. Kort: Vejdirektoratet
Støjskærm langs Holbækmotorvejen i Hvidovre. Kort: Vejdirektoratet

Støjskærmen kommer op langs Holbækmotorvejen mellem Brøndbyvestervej og Avedøre Havnevej ud for Kettevej. Skærmen bliver 900 meter lang og 9 meter høj, og målet er at reducere støjgenerne fra motorvejen for de borgere, der bor tæt på motorvejen i kvarteret mellem Holbækmotorvejen og Kettevej.

Vejdirektoratet forventer, at støjskærmen er færdigetableret inden årets udgang.

Arbejder påvirker trafikken og naboer

For at få plads til at montere skærmen, er Vejdirektoratet nødt til at inddrage lidt af vejarealet, og derfor bliver køresporerne smallere. Hastigheden bliver nedsat fra 90 km/t. til 80 km/t i de østliggående spor (ind mod København) året ud.

Naboer til Holbækmotorvejen kan opleve støjgener fra anlægsarbejdet i forbindelse med, at søjlerne, som skal bære støjskærmskassetterne bores i jorden. Montage af pæle vil stå på i oktober måned.

Det er Saferoad Traffic A/S, som er entreprenør på opgaven.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye