Rudersdal Kommune

Priserne gik til ...

Del

Rudersdal Kommune uddeler hvert år fire priser inden for kultur- og fritidslivet for at anerkende lokale ildsjæle. Modtagerne af årets fire priser er nu fundet.

Priserne overrækkes ved Frivilligfesten, der afholdes – sidste fredag i september, hvor Rudersdal Kommune sammen med resten af Danmark fejrer Frivillig Fredag og frivillighed. Frivilligfesten er også en mulighed for de mange frivillige at netværke med andre, der ligesom dem gør et stort stykke arbejde i kommunen. 

Talentprisen
Rudersdal Kommunes Talentpris uddeles som en anerkendelse af og opmuntring til en ung Rudersdalborger på max. 18 år. Talentprisen dækker 3 kategorier: Idræt – Science – Kunst og kultur. I år valgte Folkeoplysningsudvalget at tildele Talentprisen til Kamma Rung-Hansen fra Rudersdal Musik- og Billedskole i kategorien kunst og kultur.

Kamma Rung-Hansen får prisen for sit sjældne og sikre greb om tegning, akvarel og maleri.

Ungdomslederprisen
Ungdomslederprisen gives til en frivillig ungdomsleder, som har ydet en særlig ledelsesmæssig indsats i Rudersdal Kommune inden for det organiserede forenings- og kulturliv. Ungdomslederprisen er fælles for alle foreningstyper.

Prisen går i år til Josefine Barfod Damgaard fra Birkegruppen for sit engagement og sin meget aktive deltagelse i spejdergruppen ledelse.  

Kulturprisen
Modtageren af Kulturprisen har ydet en helt særlig kulturel indsats. Prisen er en anerkendelse af den ekstraordinære frivillige indsats, som bidrager til et rigt, kvalitativt og alsidigt kulturliv i kommunen.

Christine Mohr modtager prisen for at være den entusiastiske og velorganiserede drivkraft bag Vedbæk Gardens opblomstring og gør at alle føler sig værdifulde og uvurderlig del af holdet.  

Frivilligprisen
Med Frivilligprisen, som blev indstiftet i 2015, ønsker Rudersdal Kommune at hædre en helt ekstraordinær frivillig indsats.

Karen Bonnesen fra Holte IF, Volley får årets Frivilligpris for bl.a. at værne om fællesskabet gennem mange år i Holte Volley.

Vil du med til Frivilligfesten?
Er du frivillig og ønsker du at se overrækkelse af priserne ved årets frivilligfest, kan du bestille din billet her. Frivilligfesten afholdes den 27. september, kl. 17.45-21.00 på Kulturcenter Mariehøj:

oplev.rudersdal.dk/frivilligfest24  

Hvem skal modtage priserne i 2025
Har du allerede nu en kandidat til, hvem der skal modtage årets priser i 2025? Du kan indstille allerede nu og frem til maj 2025. 

Indstil til priser 2025

.

Om Rudersdal Kommune

Rudersdal Kommune er tæt på og meget grønnere - med både bymiljø, arkitekturperler og naturskønne områder. Kommunen ligger med sine godt 57.000 indbyggere der, hvor Københavns forstæder hører op, og Nordsjællands skove, søer og åbne landskaber begynder. Her er grønt, så langt øjet rækker, med ranke kongebøge, gennem dale og bakker – og med malerisk flotte områder langs Furesøen, Sjælsø, Mølleåen og Øresund.

Følg pressemeddelelser fra Rudersdal Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Rudersdal Kommune

Opdateret: Bred budgetaftale investerer i børn og unge25.9.2024 16:05:13 CEST | Pressemeddelelse

Bemærk! Der er ændringer i den vedhæftede budgetaftale i forhold til den tidligere udsendte. Budgetaftale vedhæftet denne udsendelse er gældende. Der er indgået en bred budgetaftale for 2025-28 mellem alle kommunalbestyrelsens partier i Rudersdal Kommune. Budgetaftalen tilfører yderligere midler til skolerne, socialområdet, ældreområdet, idrætsfaciliteter og vores bysamfund. Grundskylden reduceres, mens der i 2025 er aftalt en indkomstskattestigning på 0,16%.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye