Columbus

Columbus og Hydrema udvider succesrigt samarbejde med ny Digital Commerce-aftale

Del

Columbus har indgået en ny aftale med den danske producent af entreprenørmaskiner, Hydrema Group, som udvider deres mangeårige samarbejde. Den nye aftale markerer en vigtig milepæl i partnerskabet og fremhæver den værdi, Columbus har skabt for Hydrema gennem årene.

Siden 2023 har Columbus stået for drift og support af Hydremas Infor M3 ERP-system. Nu udvider Hydrema samarbejdet med Columbus med en avanceret Digital Commerce-løsning, der skal styrke deres online tilstedeværelse og optimere e-handelsprocesserne.

Johnny Larsen, CFO hos Hydrema, udtaler: “Innovation, kvalitet og kundefokus er kernen i vores forretning. Hydrema er ikke blot dedikeret til at producere innovative entreprenørmaskiner af højeste kvalitet, vi ønsker også at levere den bedste kundeservice i markedet. Med Columbus’ nye commerce-løsning forbedrer vi vores online kundeengagement, kommer tættere på vores kunder og forhandlere, og forhåbentlig vil det bane vejen til at åbne nye muligheder i vores globale marked.”

Aftalen indebærer, at Columbus skal spille en central rolle i Hydrema’s digitale transformation. Løsningen vil inkludere en moderniret B2B e-handel, der skal forbedre kundeoplevelsen og øge effektiviteten i Hydremas interne processer, både hvad angår direkte salg og after-sales.

CEO Søren Krogh Knudsen fra Columbus tilføjer: ”Det er en betydelig anerkendelse for Columbus, at Hydrema udvider deres samarbejde med en Digital Commerce-løsning. Vi ser frem til at samarbejde, levere services og rådgivning af høj kvalitet og fortsætte vores digitale rejse sammen.”

At være en strategisk sparringspartner i det evige behov for vedligeholdelse og modernisering af en virksomheds IT-løsninger og digitale setup, er kernen i Columbus’ forretning.

Om Hydrema:
Hydrema Group er en familieejet dansk koncern, specialiserer sig i at udvikle, producere og markedsføre entreprenørmaskiner til de kunder som stiller de højeste krav til deres maskiner. Hydrema er kendt verden rundt, på de mest industrialiserede markeder, for vores innovative og førsteklasses maskiner. Maskinerne er i mid-size segmentet og er kendt ved unikke egenskaber til nicher i markedet. www.hydrema.dk

Læs mere om hvordan Columbus hjælper med at skabe banebrydende kundeoplevelser med vores Digital Commerce løsninger: https://www.columbusglobal.com/da/loesninger/digital-commerce

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Columbus A/S

Columbus er en global IT-konsulentvirksomhed, der er specialiseret i at løse komplekse digitale udfordringer for kunder inden for fremstilling, detail & distribution, fødevarer og life science industrierne. Med over 1.600 medarbejdere i mere end ti lande leverer vi forretningskritiske løsninger inden for bl.a. CloudERP, Data & AI, Digital Commerce, Customer Experience & Engagement, Cybersecurity og ESG. Med hovedkontor i Danmark og tilstedeværelse over hele verden sikrer vi lokal levering af vores services på globalt plan. www.columbusglobal.com

Følg pressemeddelelser fra Columbus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Columbus

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye