SPAR Tønder åbner snart med erfaren købmand i spidsen

Del

Når SPAR Tønder slår dørene op til den nye butik den 20. september, bliver det med Egon Høst Greve ved roret. Med en solid baggrund fra Dagrofa, senest som købmand i Min Købmand Jordrup, og en årrække i MENY, bringer han både rutine og stærkt engagement til den nye rolle som købmand i SPAR Tønder.

Egon Høst Greve og hans medarbejdere ser frem til at åbne Tønders nye supermarked den 20. september.
Egon Høst Greve og hans medarbejdere ser frem til at åbne Tønders nye supermarked den 20. september.

SPAR åbner i Tønder den 20. september. Det bliver med købmand Egon Høst Greve ved roret.

Butikken, som tidligere har lagt lokaler til Aldi, har gennemgået en omfattende modernisering og fremstår nu som et topmoderne supermarked. Kunderne kan se frem til nyt køl og frost, opdateret inventar samt et attraktivt bagerområde.

SPAR Tønder vil blive hele byens lokale supermarked, hvor kunderne kan få et stort udvalg af frisk frugt og grønt, et bredt sortiment af fersk kød og nyde godt af Det Kolde Køkken, der tilbyder et bredt udvalg af nemme måltidsløsninger til hverdagen.

”Vi lægger særlig vægt på at kunne tilbyde frisk frugt og grønt, praktiske måltidsløsninger, specialvarer samt et stort udvalg af vin og bobler. Jeg er jo uddannet kaffe- og vinsommelier ved Dagrofa, så jeg kan tilbyde kunderne kyndig vejledning inden for begge områder,” siger Egon Høst Greve, købmand i SPAR Tønder.

”Derudover vil vi også kunne tilbyde afhentning af pakker, så vi kan dække så mange af vores kunders behov som muligt,” fortsætter han.

For Egon Høst Greve er det vigtigste at sikre, at kunderne altid mødes med nærvær og god kundeservice.

"Jeg ser frem til at skabe en butik, hvor kunderne føler sig hjemme, og hvor vi kan tilbyde både kvalitet og service i topklasse," siger Egon Høst Greve.

"Vi er meget glade for at kunne byde Egon Høst Greve velkommen som købmand i SPAR Tønder. Med sin omfattende erfaring fra dagligvarebranchen og stærke fokus på kundeservice, er vi sikre på, at Egon vil skabe en butik, som bliver et naturligt samlingspunkt for lokalsamfundet. Vi ser frem til at være en vigtig del af Tønders hverdag og bidrage til byen med både kvalitet, service og gode indkøbsoplevelser," siger Esben Keller, kædedirektør for SPAR.

I forbindelse med åbningen den 20. september, vil der være kaffe og morgenbrød til de fremmødte, og der vil blive delt smagsprøver ud. Snoren bliver klippet kl. 09.00. Inde i butikken vil der være masser af gode tilbud, som fortsætter hen over weekenden.

SPAR Tønder bliver kædens butik nr. 140 og den tredje SPAR butik, der åbner i september.

Nøgleord

Kontakter

Om Dagrofa

Med over 500 dagligvarebutikker fordelt over hele Danmark er Dagrofa en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked. Dagrofa står bag dagligvarebutikkerne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb og ejer også Dagrofa Logistik og Dagrofa Foodservice, som er ledende leverandør til restauranter, hoteller og kantiner. 

Følg pressemeddelelser fra Dagrofa ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dagrofa ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye