AutoMester DanmarkAutoMester Danmark

Stor nyhed for værkstedet, folk kører langt for

Del

Kunderne kører gerne mange kilometer for at få bilen serviceret eller repareret hos den lokale AutoMester i Hørning. Værkstedsejer Steen Overgaard har taget de næste skridt for at sikre, at det også kan lade sig gøre i mange år fremover. Han er blandt andet blevet AutoMester E+ 

Jesper Kristensen (tv), Steffen Jørgensen (mf), Steen Overgaard (th)
Jesper Kristensen (tv), Steffen Jørgensen (mf), Steen Overgaard (th)

Steen Overgaard er netop fyldt 60 og til næste år har han haft værkstedet, Hørning Autohandel ApS, i hele 20 år. Han blev udlært mekaniker for 42 år siden og har aldrig lavet andet. Når han ser tilbage, er det på en branche i stor udvikling - især inden for de seneste år.

“Der er masser af fremskridt. Alt bliver elektronisk i dag, og vi investerer massivt i både udstyr og kurser. Men det er netop de nye biler og udfordringer, der gør, at det bliver ved med at være spændende.” 

E+-mærket handler ikke blot om at kunne håndtere alle typer biler men også om at sikre en omstilling til det lidt grønnere, digitalisering og generel bekvemmelighed for kunden. 

Familieforretning for fremtiden?
Hørning Autohandel er ikke kun kendt for sit høje serviceniveau, men også for at være en rigtig familievirksomhed. Steen Overgaard oplyser, at han står for det administrative, mens sønnen Steffen, der også er udlært mekaniker og har haft 15 år på gulvet, styrer værkstedet:
“Min søn har været med på værkstedet siden han var barn. Han har styr på det hele derude. Det fungerer super fint, og kunderne er glade for ham,” bemærker værkstedsejeren og fortsætter: “De roser ham, og det er der også god grund til med hans overblik, engagement og store interesse i at styrke forretningen.”

At blive AutoMester E+ er et af de tiltag, der skal være med til at fremtidssikre forretningen - også selvom det ifølge Steen Overgaard mest af alt bliver den samme gode service, som kunderne kender:
“Vi har allerede arbejdet på en hel masse el- og hybridbiler. Eftersyn, bremser og lignende – vi har gjort det et stykke tid, og vi har været på kurser for at sikre, at vi kan servicere dem, ligesom vi gør med alle andre biler. Så nu gør vi det bare officielt.”

Kunderne kan også se frem til at få vejhjælp med, når bilen har været til service, ligesom at det stadig er muligt at gøre brug af gratis lånebiler. 

Kunderne kommer langvejs fra
Hørning Autohandel har altid været kendt for sin høje kundetilfredshed, og det er noget, Steen Overgaard er stolt af.
“To tredjedele af vores kunder kommer faktisk udefra,” fortæller han og afslører: “Folk planlægger deres ture hertil, fordi de ved, de kan få en god service. Vi har kunder, der er flyttet fra byen, men som stadig kører langt for at komme til os. Det betyder meget. Og der er selvfølgelig stadig plads til flere glade kunder her hos os.”

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Om AutoMester

AutoMester er Danmarks største værkstedskæde med næsten 400 værksteder. Den prisvindende kæde investerer i grønnere tiltag og nye teknologier, mens de tilbyder service og reparation af alle slags biler - uanset mærke, model og årgang. Fordi det skal være enkelt at være bilejer. 

Følg pressemeddelelser fra AutoMester Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AutoMester Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye