”Min rådgivning bygger på tillid, troværdighed og langvarige relationer”

Del

Steffen Ditlevsen er ansat som erhvervskundechef i Andelskassen på Frederikskaj. Udover sin faste gang på Frederikskaj vil Steffen også møde nye og eksisterende kunder i Andelskassens rådgivningscentre i Lyngby og København Nord.

Steffen Ditlevsen er ansat som erhvervskundechef i Andelskassen
Steffen Ditlevsen er ansat som erhvervskundechef i Andelskassen

Det er en erfaren herre, der er blevet en del af Andelskassen. Steffen Ditlevsen kommer fra en stilling som erhvervspartner i Sparekassen Sjælland-Fyn, hvor han har været de sidste syv år. Han har tidligere arbejdet som privatrådgiver og investeringsrådgiver, men de seneste mange år har han skrevet erhvervsrådgiver på CV’et. De 38 års erfaring i den finansielle sektor har givet Steffen et solidt fundament og en forståelse for opgaver, løsninger og ikke mindst mennesker.

”Jeg synes, det er spændende at være en del af mine erhvervskunders udvikling og vækstrejse, og mine mange års erfaring gør, at jeg har været med i maskinrummet hos mange forskellige virksomheder. Det er vigtigt, at jeg forstår den enkelte virksomhed, så jeg kan bringe min viden i spil i en finansiel sammenhæng og byde ind med løsningsforslag og saglig og konkret rådgivning til gavn for kunderne,” fortæller Steffen.

Med skiftet til Andelskassen glæder han sig over at være blevet en del af Andelskassens afdelinger på Frederikskaj, i Lyngby og det nyeste rådgivningscenter København Nord, der ligger på Østerbro.

”Tillid, troværdighed og det at opbygge langvarige relationer med min kunder betyder meget for mig, og i Andelskassen arbejder vi ud fra et mindset om, at en god relation er en tryg relation. Det passer helt perfekt med den måde, jeg tænker og arbejder på – både med kunder, forretningsforbindelser og kolleger,” siger Steffen og fortsætter

”Jeg har også noget pionerånd i mig og har lyst til at påvirke processer og indsatser i arbejdet med at nå nogle fælles mål. Andelskassen på Frederikskaj, i Lyngby og København Nord er alle ret nye afdelinger. Her er der plads til at udrette noget alene, men vi løfter også i flok – for sammen kan vi meget mere. Og det glæder jeg mig over at være blevet en del af.”

Steffen bor privat med sin hustru i Ramløse. De har to voksne børn og et barnebarn. Når Steffen holder fri, er han aktiv i flere rådgivnings- og bestyrelsesposter i bl.a. lokalråd og grundejerforening, og så finder han også gerne tid til at svinge golfkøllen eller fiskestangen og ikke mindst skistaven, når muligheden byder sig.

Kontakter

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj og 19 afdelinger rundt i landet. I hele organisationen tager vi afsæt i, at vi tror på, at alle har brug for gode relationer. Det er det, der får os til at sige højt, at vi er mere end bare en bank. Vi er mennesker, der interesserer os for andre mennesker. Det præger vores rådgivning af både privat- og erhvervskunder.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye