Viborg Bibliotekerne

Viborg Big Band fejrer i år 20 års jubilæum, som på Viborg Bibliotekerne markeres med swingende og festlige koncerter i både Viborg og Stoholm

Del

Det sker lørdag d. 21. september på Skakbrættet på Hovedbiblioteket i Viborg og onsdag d. 25. september i Stoholm Fritids- og Kulturcenter

Viborg Big Band
Viborg Big Band

I hele 2024 fejrer Viborg Big Band deres 20 års jubilæum med en række koncerter. Bandet, som blev dannet i sin nuværende form i 2004 under ledelse af Ebbe Ringblom som entusiastisk dirigent, har gennem årene udviklet sig til et velsmurt big band med utallige offentlige optrædener i Viborg og omegn.

Musikerne er alle glade amatører, der mødes i øvelokalet på musikskolen i Viborg. Deres utrættelige samspil og mange øvetimer har resulteret i en imponerende række af koncerter, herunder deltagelse i “Dansk mesterskab for amatør big band”, hvor de vandt det jyske mesterskab og publikumsprisen ved den danske finale i København.

Gæstesolister
Gennem de 20 år har bandet haft stor glæde og inspiration af talrige professionelle gæstesolister. Her blot et lille udpluk: Bobo Moreno, Michael Carøe, Marie Carmen Koppel,  Signe Juhl, Nikolaj Bentzon, Mathias Heise, Uffe Steen, Vincent Nilsson, Steen Hansen og Jesper Riis.

Trompetist Jesper Riis vil igen være med på scenen, når Viborg Big Band spiller deres skønne, swingende numre på både Hovedbiblioteket i Viborg og i Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

Tid og sted
Lørdag d. 21. september starter koncerten kl. 15.00 på Hovedbiblioteket i Viborg.
Onsdag d. 25. september er det kl. 19.30 i Stoholm. Her er der mulighed for at tilmelde sig spisning kl. 18.00. Læs mere på www.viborgbib.dk

Som altid er der fri entré til begge koncerter.

I forbindelse med jubilæumskoncerterne udgives et hæfte, der fortæller nærmere om bandets 20-årige historie. Hæftet uddeles gratis til koncertgæsterne.
Kom og vær med til at fejre Viborg Big Band og nyd en eftermiddag/aften fyldt med fantastisk musik og festlig stemning!

Kontakter

Anette Koue, Viborg Bibliotekerne
a6k@viborg.dk, 8787 3413

Merete Breinhild Johansen, Viborg Bibliotekerne (Stoholm)
Dmejoh@viborg.dk, 20 45 66 39

Billeder

Viborg Big Band
Viborg Big Band
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye