Det Kongelige Teater

Fantastiske teaterkostumer til salg

Del

Det Kongelige Teater sælger ud af sine flotte, fantasifulde og farvestrålende kostumer. 

Foto: Christian Als
Foto: Christian Als

Nu er der igen mulighed for at gøre et kup og sikre sig den spektakulære kjole til temafesten, finde en kappe til rollespillet, eller skaffe sig et antræk helt ud over det sædvanlige, hvis man har lyst til at gøre noget særligt ud af hverdagen.

Det Kongelige Teaters loppemarkeder og kostumesalg tiltrækker altid rigtigt mange mennesker, der gerne vil eje et stykke ægte teaterhistorie, og den 14. september inviterer Det Kongelige Teater til stort kostumesalg i B&W-hallen på Refshaleøen i København.

Man vil kunne finde fantasikostumer, historiske dragter og dragtdele, nutidigt tøj, hatte, sko, rustninger, stofrester samt enkelte møbler fra teatrets operaer, balletter og skuespil. Der vil blandt meget andet være kostumer fra udendørsforestillingen Ragnarok, balletten Carmen samt skuespillene Kongens fald og Farlige forbindelser.

Hvor og hvornår
Det store kostumesalg finder sted den 14. september kl. 10-16 i den gamle B&W-hal, Refshalevej 173A på Refshaleøen i København.

På Det Kongelige Teater arbejder vi på at genanvende så mange ressourcer som muligt og gøre teatret grønnere. Det gælder både i forhold til energiforbrug, affaldshåndtering, indkøb og bygningsdrift, men også ved at genbruge kostumer, scenografier og rekvisitter i teatrets forestillinger, samt i dette tilfælde ved at sælge delene videre, så andre kan få glæde af dem.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Foto: Christian Als
Foto: Christian Als
Download

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye