Danske Spil A/S

Hyggelig mor-datter-tradition blev pludselig 600.000 gange sjovere

Del

En hyggelig skrabe-tradition mellem en mor og hendes voksne datter tog pludselig en interessant drejning, da moren vandt 600.000 kroner: Det er dog planen, at pengene også skal komme datteren til gode.

Danske Spil har mange Quick-lodder at vælge imellem. Et af dem var 600.000 kroner værd for en jysk kvinde.
Danske Spil har mange Quick-lodder at vælge imellem. Et af dem var 600.000 kroner værd for en jysk kvinde.

Det kan føles trygt og godt, når gamle traditioner bliver ved med at være, som de altid har været: Men nogle gange, kan det også være rart, hvis der bliver tilført en smule nyt. Det kan en kvinde fra Sydjylland i dén grad tale med om.

”Min datter og jeg har en Quick-tradition, efter at hun flyttet hjemmefra: Hun kommer forbi med to Bogstavjagt-skrabelodder, og så sidder vi der og skraber sammen. Det er så spændende. Der er vist en tredjedels chance for at få indsatsen hjem, men vi synes begge, at det først og fremmest er hyggen, det gælder om,” fortæller kvinden, der kommer fra den sydlige del af Jylland, og som godt vil være anonym.

Kvinden fortæller, at traditionen har kørt i et stykke tid, uden at noget er ændret ved den – men så for nyligt skete der to ting. For det første besluttede moderen sig for at købe et Quick-skrabelod på Danske Spils hjemmeside via mobiltelefonen uden datteren, og for det andet… så var der lidt mere end bare ’indsatsen hjem’ på Quick-loddet.

”Jeg skrabede loddet, og så var der et tal, der begyndte at tælle på skærmen. Jeg sad der alene fredag eftermiddag med min telefon, og jeg blev helt stille, da tælleren endte på 600.000 kroner. Så ringede jeg straks til min datter,” fortæller hun.

”Da vi havde snakket et stykke tid, sagde jeg: ’Ved du hvad? Din mor er faktisk halvmillionær. Jeg har vundet i Bogstavjagt. Jeg har vundet 600.000 kroner.’ Jeg sagde det helt stille, det var ikke sådan, at jeg råbte og skreg. Hun blev rigtigt glad på mine vegne og sagde ’Neeej, tillykke mor!” fortæller kvinden fra det sydlige Jylland.

Det er ikke planen, at de 600.000 kroner fra Danske Spil skal blive stående på kontoen ret længe, for kvinden har allerede lagt planer.

”Jeg har et gammelt hus, der skal renoveres, og der skal også laves noget ved haven. Og så har også en gammel bil, som måske skal skiftes, og så har både jeg og min datter fået nogle smykker,” fortæller hun.

Derudover gør det jo heller ikke noget, at der er råd til at videreføre den gamle tradition, hvor datteren kommer forbi med et par skrabelodder.

”Men næste gang håber jeg, at det er hende, der får det gode lod,” siger moren.

Om Quick

Quick har siden år 1992 været kendt for sine sjove og underholdende skrabelodder, hvor du samtidig kan vinde milliongevinster.

Quick har spil for enhver smag, både de små skrabespil som f.eks. Mini Quick, samt de større og velkendte spil som Bogstavjagt, Mega Quick og Millionjagten.

Quick er især også kendt af danskerne for sin skrabejulekalender, som gennem årene er blevet en fast juletradition for over 2 mio. danskere.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye