Viborg Bibliotekerne

50.000 km på cykel i en vidunderlig verden

Del

Kom og oplev en spændende aften om eventyr på to hjul, når forfatter, journalist og foredragsholder Tore Grønne besøger Hovedbiblioteket i Viborg tirsdag d. 10. september

50.000 km på cykel med Tore Grønne
50.000 km på cykel med Tore Grønne

Tore Grønne vil fortælle om at søge eventyret på cykel ude i verdens vildeste afkroge, hvor de færreste kommer. Og om at bruge cyklen som en magisk nøgle til at komme tæt på fremmede folk og kulturer. Sideløbende fortæller han farverige historier fra sin prisvindende bog, 'VELO – De danske verdenscyklister’, som han har skrevet sammen med Bjørn Harvig og Morten Kirckhoff.

Danske eventyrere
Bogen VELO handler om danske eventyrere, der i løbet af de seneste 100 år er trampet ud i verden for at udforske klodens fjerneste afkroge, højeste bjerge og tørreste ørkener. Foredraget er ledsaget af massevis af smukke billeder – såvel Tore Grønnes egne, som de klassiske skud af 100 års cykelhelte.

Om Tore Grønne
Tore Grønne er forfatter, journalist og foredragsholder og medlem af Eventyrernes Klub. Han har cyklet mere end 50.000 km rundt i verden – bl.a. fra Kina til Danmark og årevis i verdens højeste bjergkæder. Han er chefredaktør på magasinet Opdag Verden, har arbejdet som kriminalreporter i Bombay, som journalist i JP/Politikens Hus og har skrevet flere bøger om sine eventyr. 

Foredraget finder sted på Hovedbiblioteket i Viborg tirsdag d. 10. september kl. 19.00. Billetter koster 75 kr. + gebyr og kan købes på viborgbib.dk  

Viborg er i slutningen af september vært for dette års EuroVelo & Cykling Tourism Conference.

Kontakter

Jeser Handbjerg, Viborg Bibliotekerne
jhc@viborg.dk, 87873452

Billeder

Download
50.000 km på cykel med Tore Grønne
50.000 km på cykel med Tore Grønne
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye