Billund Kommune

Ny Streetfood Festival bringer smagsoplevelser fra hele verden til Grindsted Festuge

Del

Fra torsdag den 22. august til søndag den 1. september slår Grindsted for 16. gang dørene op for Grindsted Festuge. Som noget nyt i år inviterer Billund Kommune, Grindsted Festuge samt Mad & Kultur til en Streetfood Festival, som foregår fra fredag den 30. august til søndag den 1. september.

Birketovet bliver fra den 30. august til den 1. september omdannet til det rene madmekka, når Grindsted Streetfood Festival afholdes i forbindelse med Grinsted Festuge. Foto: Mad og Kultur
Birketovet bliver fra den 30. august til den 1. september omdannet til det rene madmekka, når Grindsted Streetfood Festival afholdes i forbindelse med Grinsted Festuge. Foto: Mad og Kultur Mad og Kultur

Når Grindsted Festuge løber af stablen i uge 34 og 35, bliver det i år med et nyt spændende tiltag, som skal samle både lokale og besøgende fra nær og fjern. For som noget nyt vil Birketorvet i Grindsted fra fredag d. 29. august til søndag d. 1. september blive omdannet til Streetfood Festival, hvor der vil være et kulinarisk slaraffenland fyldt med lækker streetfood, livemusik og aktiviteter for børn og voksne.

Underholdningen byder bl.a. på gøglershow, ildshow, cirkuslegeplads og sjove workshops for børn, mens der til de voksne vil være livemusik med bl.a. Zididada og Rasmus Nøhr Trio.

”Jeg er enormt stolt over det engagement, som de lokale ildsjæle i Grindsted udviser år efter år, hvor man kan se, hvordan Grindsted Festuge bare vokser. Den nye Streetfood Festival er en fantastisk tilføjelse til festugen, og jeg er overbevist om, at den vil bidrage til at skabe liv og glæde i bymidten. Det er en god anledning til at tage familien eller vennerne under armen og opleve en hyggelig og feststemt Grindsted midtby, som er pyntet op og fyldt med en masse forskellige aktiviteter,” siger Stephanie Storbank, borgmester i Billund Kommune.

Det er i år 16. gang, at Grindsted Festuge afholdes, og arrangementet har gennem årene udviklet sig til et højdepunkt i byen, hvor lokale kræfter, foreninger og virksomheder bidrager til en uge fyldt med aktiviteter. I år starter festlighederne allerede torsdag den 22. august. Udover de mange lokale indslag og den nye streetfood festival vil der lørdag den 24. august også være en gadeteaterfestival med prisvindende kunstnere fra hele verden.

Du kan finde hele programmet til Grindsted Festuge via linket: https://www.billund.dk/borger/kultur-og-fritid/arran-gementer-events/grindsted-festuge-2024/

Programmet for Grindsted Streetfood Festival kan downloades på: https://www.billund.dk/borger/kultur-og-fritid/arran-gementer-events/streetfood-festival-grindsted/

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye