Viborg Bibliotekerne

’Højtlæsning til kaffen’ på Hovedbiblioteket i Viborg

Del

Velkommen til en hyggelig formiddag med højtlæsning for voksne. Tag plads, nyd historien, og slap af med en kop friskbrygget kaffe, mens bibliotekarerne læser højt

Højtlæsning for voksne
Højtlæsning for voksne

Der læses højt fra noveller, romanuddrag og digte, og teksterne kan være fra både ind- og udland, nye som gamle. 
Fælles for dem alle er, at de på en eller anden måde berører os eller har relevans for i dag. Vi håber, at historierne også vil gøre indtryk på dig.

Udover at det er hyggeligt at få læst højt, har det også en masse gavnlige effekter. Når du lytter til en historie, som læses op af en anden stemme end din egen, styrkes fx koncentration og opmærksomhed.
Teksten kan vække minder, følelser og billeder hos hver især, og vi lægger op til en kort snak efter oplæsningen, hvor vi kan dele nogle af de tanker og indtryk der dukker op. 

Der er ’Højtlæsning til kaffen’ den første fredag i måneden, og første gang er den 6. september kl. 11. Vi mødes på balkonen og arrangementet varer ca. en time.
Der er fri entré og alle er velkomne.

Kontakter

Anette Koue, Viborg Bibliotekerne
a6k@viborg.dk, 87873413

Billeder

Højtlæsning for voksne
Højtlæsning for voksne
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye