Viborg Bibliotekerne

Sensommervandringer i Viborg

Del

Forfatter og historiefortæller Henning Pedersen fortæller muntre og dramatiske historier på en kort vandring gennem det gamle Viborg i august og september. Der er udsolgt til den første vandring, men ledige pladser på de følgende to d. 29. august og 5. september  

Sensommervandring i Viborg
Sensommervandring i Viborg

Igen i år inviterer forfatter Henning Pedersen i samarbejde med Viborg Bibliotekerne på en hyggelig vandring i det gamle Viborg. 
Henning vil fortælle muntre, spændende og så vidt muligt sandfærdige anekdoter fra Viborgs historie om personer, der har boet eller har haft deres gang på lokaliteter, man kommer forbi undervejs på turen.
 
Gå med og hør om Christian 4., Skipper Clement, den afdøde bager ved Kringlegården (som i øvrigt lever endnu) og modstandskvinden Musse Hartig. Forfatter Peter Seeberg vil også få nogle ord med på vejen, ligesom den 12-årige Rasmus, som dumpede ned i Middelalderen og med nød og næppe kom tilbage til vor tid igen.

Henning Pedersen er velbevandret i Viborgs historie gennem sine mange lokalhistoriske bøger og skuespil; Kongehyldningsspil, Hald-spil, spillene om H.C. Andersen og Bisp Gunner.

Sensommervandringerne finder sted i august og september. Turen starter kl. 19 ved Domkirken og slutter i Skovgaard Museets have, hvor der vil blive skænket lidt lokalt bryg for deltagerne. Der er udsolgt til den første gang d. 22. august, men der er stadig ledige pladser de to følgende gange, som er torsdagene d. 29. august og 5. september.

Hele herligheden koster 50 kr. + gebyr og billetten kan købes via viborgbib.dk eller på et af bibliotekerne i Viborg Kommune.


Kontakter

Anette Koue, Viborg Bibliotekerne
a6k@viborg.dk, 87873413

Billeder

Sensommervandring i Viborg
Sensommervandring i Viborg
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye