TUI Danmark A/S

Efterårsferien er endnu engang populær at rejse til udlandet i

Del

Dette efterår sætter TUI 56 direkte charterafgange på vingerne fra tre lufthavne i perioden 10. – 14. oktober. 21 procent stigning i salg og rejser med rutefly mere end fordoblet.

Aegean Park, Rhodos
Aegean Park, Rhodos Torleif Svensson / TUI TUI

Med en stigning i salget af ferierejser i uge 42 på 21 procent sammenlignet med samme periode sidste år, ser dette års efterårsferie endnu engang ud til at blive en populær uge for danskerne at rejse til udlandet i. Fra d. 10. til og med d. 14. oktober letter hele 56 direkte charterafgange med TUI-gæster fra de tre danske lufthavne, København, Billund og Aalborg. 38 af afgangene er fra København, mens henholdsvis 11 og 7 af afgangene er fra Billund og Aalborg.

Dykker man ned i tallene, er det specielt tre destinationer, som danskerne vil til i uge 42. Hos TUI er det i år Mallorca og Rhodos der topper, begge med en stigning i salget på 51 procent sammenlignet med sidste år. Cypern følger lige efter med en stigning på 30 procent.

”I efterårsferien tager mange danskere til middelhavsdestinationerne for at nyde de sidste solstråler, inden sommersæsonen lukkes ned og der i stedet åbnes op for vinterdestinationer som De Kanariske Øer, Thailand, Kap Verde, Egypten og Mexico, hvor vejret er bedre hen over vinteren. Vi har skrabet sammen, hvad vi kunne, og det blev så til 56 charterafgange i år,” siger Mikkel Hansen, kommunikationschef hos TUI. 

Fortsat stigning i rejser med rutefly

Rejser med rutefly er et andet område, som fortsætter med at stige. I uge 42 har TUI mere end fordoblet salget af rejser med rutefly sammenlignet med samme periode sidste år. I modsætning til charterfly giver rejser med rutefly en større grad af fleksibilitet og flere valgmuligheder – både hvad angår afrejsedage og destinationer.

”Rejser med rutefly er et område, vi ikke er blege for at snakke om vores fortsatte investering i. Vi ser år efter år i salgstallene, at det bærer frugt. Gæster i hele landet nyder godt af den højere grad af fleksibilitet, som rejser med rutefly giver. Fordelen er, at i stedet for at være afhængig af en charterafgang i weekenden og præcis syv dages ferie til specifikke destinationer, så kan du rejse flere af ugens dage til flere destinationer verden over og være afsted så lang tid, du har lyst til,” siger Mikkel Hansen.

Kontakter

Om TUI

TUI er verdens førende rejsekoncern og opererer sine hoteller, krydstogtskibe, flyselskaber og udflugter verden over. TUI-aktien er børsnoteret på London Stock Exchange og det regulerede uofficielle marked i Tyskland. I regnskabsåret 2019 havde TUI-koncernen omkring 70.000 ansatte, 28 millioner kunder og en registreret omsætning på 19 mia. euro. Hele værdikæden for turisme er under ét tag og tæller, foruden online marketingplatforme på tværs af Europa, 400 TUI-ejede hoteller, 15 krydstogtskibe og fem flyselskaber med mere end 100 fly. TUI-brandet har eksisteret i Danmark siden 2016 og hører under koncernens nordiske afdeling. TUI har sit danske kontor i København.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye