Erhvervsministeriet

Erhvervsministeren udpeger ny bestyrelse til Danmarks Eksport- og Investeringsfond

Del

Danmarks Eksport- og Investeringsfond får tidligere departementschef som ny formand. Samtidig er der udpeget tre nye bestyrelsesmedlemmer til fonden.

Erhvervsminister Morten Bødskov har udpeget den nye bestyrelse for Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO). Den nye bestyrelse er udpeget for en periode på 2 år.

Erhvervsminister Morten Bødskov udtaler:

”Jeg er glad for at kunne præsentere den nye bestyrelse for EIFO. Med den nye bestyrelse er jeg sikker på, at EIFO kan fortsætte det vigtige arbejde for danske virksomheder. Jeg vil gerne takke den afgående bestyrelse og den afgående formand, Torben Möger Pedersen, for det store arbejde, der er gjort i de forgangne år. Michael Dithmer overtager nu formandsposten, og jeg har stor tillid til, at han kan styre EIFO godt videre.”

Den nye formand for fonden bliver forhenværende departementschef i Erhvervsministeriet, Michael Dithmer. Han ser frem til at tage fat på den nye udfordring:

”Jeg ser frem til at komme i gang med bestyrelsesarbejdet. Det er jo ikke helt fremmed for mig, da jeg kender til EIFO’s mange indsatser fra mit tidligere virke. Jeg glæder mig til samarbejdet med den øvrige bestyrelse og det dygtige hold i EIFO og til at gå i gang med de vigtige opgaver, som EIFO skal løse.” siger Michael Dithmer.

Den nye bestyrelse kommer til at bestå af følgende medlemmer:

  • Michael Dithmer (formand), fhv. departementschef i Erhvervsministeriet
  • Dorrit Vanglo (næstformand), fhv. adm. direktør i Lønmodtagernes Dyrtidsfond
  • Bo Foged, partner og investeringsdirektør i CIP
  • Jørgen Høholt, bestyrelsesmedlem i Nykredit og ATP Ejendomme
  • Anne Mette Toftegaard, viceadministrerende direktør i Alm. Brand Group.
  • Camilla Ley Valentin, iværksætter og medstifter af Queue-it
  • Esben Gadsbøll, partner i Nordic Makers og co-founder af WhiteAway.com
  • Jesper Buch, stifter af Seedster og Just-Eat.com
  • Martin Engell-Rossen, selvstændig rådgiver og bestyrelsesmedlem
  • Jakob Ellemann-Jensen, fhv. formand for Venstre og fhv. vicestatsminister og økonomiminister
  • André Rogaczewski, administrerende direktør Netcompany A/S
  • Barbara Taudorf Andersen, director of commercial development and strategic partnerships i 21st.BIO og bestyrelsesmedlem

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Det Blå Danmark sætter sejl mod grønt gearskifte29.6.2024 10:00:16 CEST | Pressemeddelelse

Geopolitiske spændinger og øget protektionisme har skabt nye udfordringer for Det Blå Danmark. Samtidigt investerer lande som Kina og USA massivt i den grønne omstilling og truer europæiske virksomheders konkurrenceevne. Derfor nedsætter regeringen nu et nyt vækstteam, der skal sikre, at Danmark fortsætter med at være først på de nye grønne bølger og også i fremtiden er en globalt førende søfartsnation.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye