Vejdirektoratet

Opsætning af støjskærm langs Motorring 3 i Rødovre går i gang

Del

Mandag aften den 19. august går arbejdet i gang med etablering af en cirka 2 kilometer lang støjskærm langs Motorring 3 i Rødovre, nærmere bestemt forbi det sted hvor Motorring 3 møder Frederikssundsmotorvejen og Jyllingevej. I første omgang handler det om at etablere byggepladsen og omlægge trafikken, og det kommer til at berøre trafikanterne, som benytter Motorring 3 i nordgående retning.

Støjskærm langs Motorring 3 i Rødovre. Kort: Vejdirektoratet
Støjskærm langs Motorring 3 i Rødovre. Kort: Vejdirektoratet

Støjskærmen bliver opsat på en cirka 2 kilometer meter lang stækning på den østlige side af Motorring 3, og skal afhjælpe støjgenerne for de borgere, der bor i boligområdet bag Vestvolden og i en afstand til Motorring 3 på cirka 300 meter. Læs mere om projektet på Rødovre Kommune, Nørregårdsvej | Vejdirektoratet

Hastigheden bliver sat ned til 80 km/t
Fra mandag aften den 19. august og frem til april 2025 bliver køresporerne smallere for at skabe plads til anlægsarbejdet og for at bibeholde en sikker trafikafvikling bliver hastigheden i hele perioden sat ned til 80 km/t på hele strækningen.

Da Motorring 3 er en strækning med meget trafik og stedet et trafikalt knudepunkt må trafikanterne påregne længere rejsetid i myldretidsperioderne både morgen og eftermiddag. Frakørsel 23 Jyllingevej Rødovre vil være åben i hele perioden, men også her vil kørebanen være smallere.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for naboer og trafikanter.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk

 Det er Dav Nordic, som er entreprenør på opgaven.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skærbækvej ved Taulov spærres fra mandag den 26. august til 21. november16.8.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Ombygningen af tilslutningsanlæg 61 ved Taulov påvirker nu trafikken på Skærbækvej syd for motorvejen. Der skal blandt andet etableres ny cykelsti langs Skærbækvej. Derfor spærres Skærbækvej mellem Kolding Landevej og Dronningens Kvarter. Det bliver muligt at komme nordfra motorvejen og køre ind og ud ad Dronningens Kvarter, men det er ikke muligt sydfra. Der etableres omkørsel via Kolding Landevej og Dronningens Kvarter, og omkørslen vil blive skiltet i området. Cyklister og gående kan fortsat anvende Skærbækvej frem til Adelvej. Skærbækvej mellem Kolding Landevej og Dronningens Kvarter spærres fra mandag den 26. august til den 21. november 2024. Forud for spærringen vil der fra den 16. til 20. august blive udført mindre arbejder med ny afstribning i krydset Dronningens Kvarter/Kolding Landevej, som dermed vil kunne håndtere større køretøjer. Vejdirektoratet beklager de gener, spærringen måtte medføre.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye