Vejdirektoratet

Vejarbejde kan give kø ved Frøslev Grænseovergang

Del

Der skal etableres nyt slidlag og lysanlæg på rastepladsen i nordgående retning ved Frøslev Grænseovergang. Arbejdet starter mandag den 19. august og forventes afsluttet efter to uger. Så længe arbejdet står på, vil afkørslen til rastepladsen være spærret.

To vejarbejdere i orange arbejdstøj reparerer en statsvej.
Afkørslen til rastepladsen ved Frøslev Grænseovergang spærres i to uger. Foto: Vejdirektoratet

Fra mandag den 19. august kl. 06.00 og frem til slutningen af august bliver der udført vejarbejde ved Frøslev Grænseovergang. Arbejdet udføres på rastepladsen, hvor E45 krydser grænsen i nordgående retning.

Arbejdet indebærer blandt andet etablering af nyt slidlag og afstribning samt opsætning af autoværn og lysanlæg.

Information til trafikanterne

Vejarbejdet betyder, at det ikke er muligt at køre ind på rastepladsen ved Frøslev Grænseovergang på E45 i nordgående retning. Så længe arbejdet står på, skal al trafik krydse grænsen i hovedsporet.

Fordi vejarbejde er vejrafhængigt, er der altid en risiko for, at det kan blive udskudt på grund af vejrforhold.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte påføre naboer og trafikanter.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk

Kontakter

Vejdirektoratets Trafikcenters pressetelefon

Tlf:20 61 26 64

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skærbækvej ved Taulov spærres fra mandag den 26. august til 21. november16.8.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Ombygningen af tilslutningsanlæg 61 ved Taulov påvirker nu trafikken på Skærbækvej syd for motorvejen. Der skal blandt andet etableres ny cykelsti langs Skærbækvej. Derfor spærres Skærbækvej mellem Kolding Landevej og Dronningens Kvarter. Det bliver muligt at komme nordfra motorvejen og køre ind og ud ad Dronningens Kvarter, men det er ikke muligt sydfra. Der etableres omkørsel via Kolding Landevej og Dronningens Kvarter, og omkørslen vil blive skiltet i området. Cyklister og gående kan fortsat anvende Skærbækvej frem til Adelvej. Skærbækvej mellem Kolding Landevej og Dronningens Kvarter spærres fra mandag den 26. august til den 21. november 2024. Forud for spærringen vil der fra den 16. til 20. august blive udført mindre arbejder med ny afstribning i krydset Dronningens Kvarter/Kolding Landevej, som dermed vil kunne håndtere større køretøjer. Vejdirektoratet beklager de gener, spærringen måtte medføre.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye