Kirppu ApS

10 års-jubilæum med genbrug

Del

For 10 år siden slog Kirppu Loppesupermarked dørene op for deres første butik. Det var i Hillerød på Frejasvej, og der ligger Kirppu endnu. 10 år med travlhed, nærhed og en stigende bevidsthed omkring genbrugs bidrag til en mere bæredygtig fremtid.

Fødselsdag i Kirppu
Fødselsdag i Kirppu

Den 17. august 2024 markerer en vigtig milepæl for Kirppu Hillerød, som fejrer sit 10 års-jubilæum med en storslået fest. Som Kirppus første butik i Danmark har Hillerød-butikken skabt et stærkt fællesskab omkring genbrug, og det vil blive fejret med en dag fuld af sjov, konkurrencer og fantastiske tilbud.

En dag fyldt med oplevelser

På dagen vil der være aktiviteter for hele familien, herunder gratis sodavand, slushice og øl, samt en hoppeborg, hvis vejret tillader det. Der vil være masser af konkurrencer, hvor deltagerne kan vinde fede præmier, og et helt specielt tilbud på standleje til alle, der ønsker at sælge deres genbrugsskatte.

Butikschef Tina Olsen udtrykker sin begejstring for jubilæet og ser frem til at fejre dagen med både nye og velkendte ansigter:

"Vi glæder os enormt til at se en masse kendte ansigter og feste sammen med vores fantastiske kunder. Vi håber, at folk også vil kigge forbi butikken i ugen op til festen, da der vil være spændende konkurrencer både i butikken og på vores Facebook-side, for dem der er forhindret på selve dagen."

Konkurrencer hele ugen

Ugen op til jubilæumsfesten byder på en række spændende konkurrencer. Fra den 12. august vil det være muligt at gætte værdien på en indkøbsvogn fyldt med genbrugsguld fra Kirppu-butikker, inklusiv danske designklassikere. Den person, der kommer tættest på eller rammer den præcise Kirppu-pris vinder hele indholdet af vognen. Vinderen vil blive fundet den 17. august, men allerede nu kan man komme forbi butikken og afgive sit bud.

"Vi har planlagt nogle helt særlige overraskelser til dagens aktiviteter, som går ud over, hvad vi tidligere har gjort til vores fødselsdage. Så selv hvis man har været med før, er der nye oplevelser i vente," tilføjer Tina Olsen.

10 år med genbrug og fællesskab

I løbet af de sidste 10 år har Kirppu Hillerød været en central del af lokalsamfundet, hvor butikken har været et mødested for genbrugsentusiaster og skabt nære venskaber og bekendtskaber mellem kunderne. For butikscheferne, Pernille som var den første butikschef tilbage i 2014 og Tina, den nuværende butikchef, har rejsen været fyldt med utallige gode minder og stærke bånd til mange af butikkens faste kunder.

Hillerød-butikken har gennemgået en fantastisk udvikling siden åbningen og har endda udvidet og har endnu en udvidelse på vej, da efterspørgslen på at købe og sælge genbrug aldrig har været større.

Kirppu Hillerød inviterer alle til at være med til at fejre denne særlige dag og ser frem til mange flere år med genbrugsglæde og fællesskab.

null
Dagen før åbningen i Hillerød 2014

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Kirppu Hillerøds stande
Kirppu Hillerøds stande.
Kirppu Group ApS
Download
Butikschef Tina Olsen
Butikschef Tina Olsen
Kirppu Group ApS
Download
Fødselsdag i Kirppu
Fødselsdag i Kirppu
Download

Links

Om Kirppu

Tjen penge med god samvittighed – og bidrag til en grønnere fremtid ved at købe brugt. Kirppu er Danmarks førende loppesupermarked, og vores vision er at blive verdens største retail-formidler af brugte varer. På den måde kan vi være med til at sætte skub i en cirkulær økonomi, fordi man ved at sælge og købe brugt er med til at mindske nyproduktionen af varer.

Som koncept lever og ånder vi i dag ude i de danske lokalsamfund, fordelt over hele landet. Vi har vokseværk, så i løbet af de kommende år kommer der endnu flere Kirppu loppesupermarkeder i Danmark. 

Kirppu er stiftet af Morten Bøjland og Claus Andreassen, der åbnede den første Kirppu-butik på Frejasvej i Hillerød i august 2014 og her ligger den stadig i dag.

Læs mere om Kirppu  her 

Fakta: 

  • Kirppu betyder loppe på finsk, og navnet er et venligt nik til Finland som tak for idéen 
  • Kirppu sælger over 5 mio. loppefund om året og har en årlig omsætning på mere end 210 mio. kr. 
  • Alle vores butikker er omkirng 1000 m2, eller større
  • Kirppu Loppesupermarked var det første reolmarked i Danmark og åbnede deres første butik i 2014
  • Kirppu Loppesupermarked beskæftiger omkring 350 mennesker på tværs af butikkerne og HQ
  • Kæden er i dag landsdækkende - find din nærmeste butik her

Følg pressemeddelelser fra Kirppu ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kirppu ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye