HusCompagniet A/S

HusCompagniet åbner ny, spændende udstillingsby i Ringe

Del

Kommende nybyggere kan se frem til at finde den nyeste inspiration til det personlige og unikke hjem i HusCompagniets nye udstillingsby i Ringe, hvor fire udstillingshuse nu står klar. HusCompagniet inviterer til premiere i weekenden 17.-18. august. 

Mærk stemningen og få inspiration til de nyeste trends, når HusCompagniet inviterer til premiere i deres nye udstillingsby i Ringe den 17.-18. august. Udstillingshusene giver kommende nybyggere vidt forskellige bud på arkitektur og indretning anno 2024. Lige fra et moderne funkishus med et køkkenalrum med en loftshøjde på 3 meter og sansevindue i stuen, til klassisk parcel med overdækket terrasse og fokus på farver, som er en af de helt store tendenser i indretning lige nu.  Håbet er, at udstillingsbyen vil give kommende nybyggere og andre interesserede en fornemmelse af de mange muligheder indenfor nybyg netop nu. 

“Siden vi tog det første spadestik i december, har vi haft fokus på, at de fire huse skal vise, hvordan vi i HusCompagniet designer personlige og unikke hjem. Derfor repræsenterer hvert hus sin helt egen stil, både arkitektonisk, i materialevalg og ikke mindst i planløsningen og indendørs farvevalg. Vi har stor erfaring med at lave de bedste løsninger for vores kunder, hvilket giver os et unikt bagkatalog af viden om, hvad der fungerer”, fortæller Peter Hausted, Afdelingsdirektør i HusCompagniet Odense. 

Udstillingsbyen ligger i HusCompagniets attraktive  udstykning  på Salamandervej, og salget af byggegrunde er allerede i gang. Området ligger i cykelafstand fra både børnehave, skole og gymnasie. I første etape er der sat 22 byggegrunde til salg med en grundstørrelse på mellem 709 m2 og 928 m2

Ringe er en attraktiv by med et fantastisk handelsliv og lokalmiljø, og så har den en attraktiv beliggenhed for rigtig mange mennesker. Med 15 minutters kørsel til både Odense og Svendborg appellerer placeringen bredt og rammer alle, lige fra førstegangskøbere til seniorer. Derfor var det også et oplagt sted for os at placere vores nye udstillingsby”, fortæller Søren Haugaard, direktør for enfamilieshuse i HusCompagniet.

Solceller på alle udstillingshuse

Alle fire udstillingshuse har solceller, som bidrager til husets elforbrug, og betyder at husene placerer sig i lavenergiklasse A2020. Dette har værdi ved gensalg og bidrager positivt til husets faste omkostninger og er godt ved svingende elpriser: 

”Med et godt energimærke fremtidssikrer man sin bolig, da energimærket i dag er noget mange danskere er optaget af efter et par år med meget svingende energipriser”, fortæller Søren Haugaard og henviser til, at der i 2021 var fem procent af HusCompagniets enfamiliehuse, der fik installeret et solcelleanlæg, mens det i 2023 var steget til 23 procent. Derfor har vi også taget en beslutning om, at der er solceller på alle vores nye udstillingshuse, så kommende nybyggere kan se, hvor pænt det kan integreres i dag. Det tror vi, kan være med til at inspirere endnu flere til at overveje solceller, når de bygger nyt.”, afslutter Søren Haugaard. 

Til åbningen den 17.-18 august kl. 11-15 står HusCompagniets erfarne byggerådgivere klar til at vise rundt og svare på spørgsmål om arkitektur, indretningsmuligheder, materialevalg og energivenlige løsninger. Derudover vil man kunne møde en række leverandører, der kan fortælle om blandt andet solceller og farve- og køkkentrends. 

Fakta om de fire udstillingshuse:

Salamandervej 2:

  • Funkis arkitektur
  • Forskudt hus på 205 m2
  • Køkkenalrum med loftshøjde på 3 meter
  • Biopejs fra DecoFlame, akustiklofter og sansevindue
  • Børneværelser med walk-in

Salamandervej 3:

  • Moderne parcel
  • Længehus med boksløsning på 166m2
  • Træ og reces detaljer
  • Dobbelt garage med epoxy gulv
  • Smarthome løsninger fra WiserTM

Salamandervej 4:

  • Moderne parcel med sprossede vinduer
  • Vinkelhus på 179m2
  • Nedsænket stue og voksenafdeling
  • Biopejs i ydermur der både kan nydes inde- og udefra
  • Glasinddækning fra Vica

Salamandervej 5:

  • Klassisk parcel
  • Vinkelhus på 156m2
  • Farver og personlig indretning af influencer Lisbeth Beck Mortensen
  • Newyorker glasparti til kontor
  • Overdækket terrasse

Information
HusCompagniets nye udstillingsby ligger på Salamandervej i Ringe.

I premiereweekenden 17.-18. august er der åbent fra 11-15

Herefter holder udstillingsbyen åben hver lørdag og søndag fra kl. 12-15

Find en liste over alle HusCompagniets udstillingshuse her

Kontakter

Billeder

Om HusCompagniet

HusCompagniet er Nordens største husbygger og bygger på et fundament af mere end 50 års erfaring. Siden 1972 har de specialiseret sig i at designe og opføre enfamiliehuse, rækkehuse og dobbelthuse. De er i dag den foretrukne partner for danske familier, der ønsker at bygge nyt og komme trygt i hus. 

Rækkehuse og dobbelthuse har været en del af porteføljen fra begyndelsen, men i 2020 etableres HusCompagniets B2B afdeling med fokus på totalentrepriser til professionelle ejendomsudviklere og investorer. 

I både B2C og B2B forretningen er ambitionen altid at levere kvalitet, innovative løsninger og finansiel tryghed. Læs mere på huscompagniet.dk.

Følg pressemeddelelser fra HusCompagniet A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HusCompagniet A/S

HusCompagniet leverede et resultat for 1. halvår som forventet og indsnævrer forventningerne til helåret23.8.2024 08:01:19 CEST | Pressemeddelelse

HusCompagniet realiserede i 1. halvår 2024 en omsætning på 1.062 mio. kr. mod 1.280 mio. kr. i 1. halvår 2023 som følge af færre leveringer efter et lavere salg i 2023. Bruttomarginen steg til 23,4% fra 20,9% drevet af et solidt resultat i 1. kvartal 2024 og en justering af hensættelser for tidligere år, der påvirkede sammenligningsperioden. EBITDA blev 45 mio. kr. med en EBITDA-margin på 4,2%. EBIT udgjorde 21 mio. kr.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye